Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Apple: Θα διαθέσει το νέο iPhone 4S μέσω της Sprint και της T-MobileΑν και όπως ήδη γνωρίζετε, η Apple είχε σαν σκοπό να παρουσιάσει το iPhone 5 στο προσεχές μέλλον, φαίνεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη λόγω της έλλειψης των 4G chips. Αντίθετα φαίνεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ανανεωμένη έκδοση του iPhone 4.

Συγκεκριμένα η εταιρεία είχε ήδη ετοιμαστεί για την παραγωγή του iPhone 5, το οποίο θα περιλαμβάνει και 4G συνδεσιμότητα, αλλά διάφορα προβλήματα όπως για παράδειγμα η έλλειψη chipsets που απαιτούνται για αυτό το σκοπό και τα οποία δεν είναι ακόμη διαθέσιμα σε μεγάλες ποσότητες καθυστερούν την παραγωγική διαδικασία.

Πηγές αναφέρουν ότι οι ανανεωμένες εκδόσεις της συσκευής, θα περιλαμβάνουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως dual core A5 επεξεργαστές, καλύτερης ποιότητας κάμερες και υποστήριξη HSPA+. Εαν λοιπόν αυτή η νέα συσκευή, διατεθεί και μέσω άλλων εταιρειών, εκτός της Sprint και της T-Mobile, θα δημιουργήσει μια ισχυρή δυναμική αύξησης του μεριδίου αγοράς της εταιρείας αλλά παράλληλα θα αποτελέσει έναν άξιο ανταγωνιστή των όλο και πιο δημοφιλών συσκευών Android της Google.[via

Πηγή: Neowin[via]

Read more: TECH&TECH: Apple: Θα διαθέσει το νέο iPhone 4S μέσω της Sprint και της T-Mobile

Δεν υπάρχουν σχόλια: