Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μετατροπέας φωνής για όλα τα γούστα

Μετατροπέας φωνής για όλα τα γούστα...


Και σε ποιόν δεν αρέσει να κάνει αστεία και φάρσες με τους φίλους του. Σε πάρτυ ή και μέσω τηλεφώνου, μία από τις all-time-classic πλάκες είναι να κάνει κάποιος μιμήσεις, αλλάζοντας τη φωνή του. Μάλιστα, πολλοί για να το πετύχουν, εισπνέουν ήλιο από μπαλόνια, θυμίζοντας ήρωα κινουμένων σχεδίων.

Αν θες να διευρύνεις το ρεπερτόριο των μιμήσεων σου, ο "μετατροπέα φωνής" θα γίνει το δεξί σου χέρι, αφού έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει την ανδρική φωνή σε γυναικεία και το αντίστροφο, καθώς επίσης να την κάνει να ακούγεται σα να μιλάει ρομπότ!
Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με όλες τις συσκευές τηλεφώνου -σταθερά, κινητά, θυροτηλέφωνα, ραδιοτηλέφωνα, τηλέφωνα αυτοκινήτων- κι είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Φέρνεις το μετατροπέα κολλητά πάνω από το μικρόφωνο της συσκευής, ρυθμίζεις με το αντίστοιχο κουμπί τη χροιά που θες να αποκτήσεις -ένα για ψιλή, ένα για χοντρή- και μιλάς καθαρά. Η ένταση είναι ρυθμιζόμενη κι έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 επιλογές για υψηλή, 3 για χαμηλή, 1 για κανονική και 1 για ρομπότ χροιά. Όλα τα παραπάνω μόνο με 34 Ευρώ.
Να θυμάσαι ότι το μυστικό είναι να φροντίσεις να μη “χάνεται” ο ήχος. Ετοιμάσου, λοιπόν, για πολύ γέλιο με την παρέα σου, το οποίο αποδεδειγμένα χαρίζει μακροζωία, ενώ, παράλληλα, γυμνάζει τους κοιλιακούς σου...Μην ξεχνάς, καλοκαιράκι έρχεται![via]

Read more: TECH&TECH: Μετατροπέας φωνής για όλα τα γούστα

Δεν υπάρχουν σχόλια: