Πέμπτη 26 Μαΐου 2011


Συναλλαγές μέσω iPhone για τους πελάτες της Εμπορικής


Μία ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τραπεζικής για το iPhone, ανέπτυξε η Εμπορική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα iPhone, η νέα εφαρμογή της Εμπορικής παρέχει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών, όπως διενέργεια συναλλαγών, ενημέρωση για προϊόντα και άμεση επικοινωνία με την τράπεζα.

Η δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών mobile banking είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στους χρήστες της υπηρεσίας Emporiki e.Banking ενώ παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής νέων χρηστών μέσω της εφαρμογής.

Συναλλαγές όπως μεταφορές σε λογαριασμούς της Τράπεζας, πληρωμή πιστωτικών καρτών και λογαριασμών ΔΕΚΟ, καθώς και ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων, δήλωση απώλειας ή κλοπής κάρτας, αποθήκευση αποδεικτικών συναλλαγών, είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που παρέχονται.

Παράλληλα, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται και να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εφαρμογής της Εμπορικής Τράπεζας. Δίνεται επίσης η δυνατότητα αναζήτησης καταστημάτων ή ΑΤΜ της τράπεζας με αυτόματο εντοπισμό, μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας GPS, ενώ παρέχονται και άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως ο υπολογισμός IBAN για οποιοδήποτε καταθετικό λογαριασμό της τράπεζας και ο μετατροπέας συναλλάγματος από ευρώ σε ξένα νομίσματα και το αντίστροφο.

Η νέα εφαρμογή της Εμπορικής Τράπεζας διατίθεται δωρεάν και οι κάτοχοι iPhone που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες, μπορούν να "κατεβάσουν" εύκολα τη σχετική εφαρμογή στο κινητό τους, από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store της εταιρείας Apple, πληκτρολογώντας "Emporiki Bank".

ΠΗΓΗ: EMEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: