Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Motorola EX130, Οικονομικό Android smartphone με δύο οθόνες

Motorola EX130Η Motorola με το EX130 γίνεται η δεύτερη κατασκευάστρια εταιρία που δοκιμάζει την εισαγωγή μια δεύτερης μικρής οθόνης σε κινητό μετά την Samsung. H οθόνη αυτή θα χρησιμεύει για την εμφάνιση των βασικών ενδείξεων όπως για παράδειγμα του αριθμού των αναπάντητων κλήσεων ή των αδιάβαστων μηνυμάτων και θα είναι μονοχρωματική, ανάλυσης 96×16 pixels.

Αυτά που γνωρίζουμε για το νέο Motorola EX130 εξαντλούνται κυρίως σε όσα μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία του που έφερε στην δημοσιότητα το Bluetooth Special Interest Group (S.I.G). Το κινητό έχει ένα ιδιαίτερο αλλά αρκετά όμορφο σχέδιο, με το μπροστά μέρος να φιλοξενεί εκτός των δύο οθονών και το Home button. Στο πλάι μπορούμε να διακρίνουμε τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και ένα ξεχωριστό κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών.
Η οθόνη του έχει διαγώνιο 2.8 ίντσες με QVGA ανάλυση και η μνήμη RAM θα φτάνει στα μάλλον λίγα για τα δεδομένα της εποχής, 64 MB. Το ΕΧ130 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες αγορές εκτός από αυτή της Αμερικής και με το δεδομένο της μικρής του μνήμης θα πρέπει να το περιμένουμε με Android 2.2 στην καλύτερη περίπτωση.
Πηγή  [via]

Read more: TECH&TECH: Motorola EX130, Οικονομικό Android smartphone με δύο οθόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: