Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Sony Ericsson: Android smartphone με ικανότητες Cyber-Shot

Κάντε κλικ στην εικόνα για εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος  Όνομα Αρχείου:  cyber3.png Εμφανίσεις: 39 Μέγεθος:  163,2 KBΚάντε κλικ στην εικόνα για εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος  Όνομα Αρχείου:  cyber1.png Εμφανίσεις: 21 Μέγεθος:  131,0 KBΚάντε κλικ στην εικόνα για εμφάνιση σε κανονικό μέγεθος  Όνομα Αρχείου:  cyber2.png Εμφανίσεις: 23 Μέγεθος:  143,9 KB

Η Sony Ericsson, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών, καταβάλλει προσπάθειες να επεκτείνει την γκάμα της στην κατηγορία των Android smartphones και γενικά παρατηρείται η επιθυμία της να επανέλθει ακόμη πιο ισχυρή στην διεθνή αγορά. Υπόσχεται να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και δεν σταματά να καινοτομεί συνεχώς με τις νέες της προτάσεις. Αυτή τη φορά, μια νέα φήμη έκανε την εμφάνισή της και αποκαλύπτει την υποτιθέμενη Android Cyber Shot συσκευή που ετοιμάζει η Sony Ericsson.

To εμπορικό σήμα της Cyber-Shot, αποτελεί για τους λάτρεις της ψηφιακής εικόνας, σήμα κατατεθέν για μια ανώτερη ποιότητα όσον αφορά τα αποτελέσματα λήψεις και θέασης φωτογραφιών. Επομένως, η Sony Ericsson βαδίζει καλώς, αφού επεξεργάζεται ήδη την κατασκευή της συσκευής, η οποία θα εξοπλίζεται με έναν ισχυρό φακό και θεωρεί πως πρόκειται για μια επιτυχημένη επιλογή. Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες προς το παρόν, παρά μόνο μια εικόνα από το πρωτότυπο που βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης.

Αν και δεν διακρίνεται ξεκάθαρα, στην εμπρόσθια όψη της συσκευής αναγράφεται το λογότυπο Cyber-Shot και αναμένεται επίσης η πιθανή ύπαρξη ενός ισχυρού αισθητήρα Exmor R σε συνδυασμό με μια αντίστοιχης ποιότητας ψηφιακή κάμερα, ώστε να αποδίδουν μια ανώτερη ποιότητα στην λήψη φωτογραφικού υλικού.

Η συγκεκριμένη είδηση, ίσως να αποτελεί παρά μόνο μια απλή φήμη και ένα σχέδιο της εταιρείας που δεν είναι βέβαιο εάν θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιμετωπίζουν θετικά την όλη εξέλιξη.[via]

Read more: TECH&TECH: Sony Ericsson: Android smartphone με ικανότητες Cyber-Shot

Δεν υπάρχουν σχόλια: