Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011


πρώτη εικόνα του iPhone lite ;


[Φήμη]: Η πρώτη εικόνα του iPhone lite ;

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο πως η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει μία φθηνότερη, ίσως και μικρότερη, έκδοση του iPhone. Σήμερα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από το Βιετναμέζικο forum Tinhte, η οποία φημολογείται πως απεικονίζει την «lite» έκδοση του iPhone. Η ίδια ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει τις πρώτες εικόνες από το λευκό iPhone4, πριν κυκλοφορήσει η συσκευή επίσημα από την Apple.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει μία έκδοση του iPhone με το ίδιο μέγεθος του iPhone4. Ωστόσο, αντί για γυαλί εμπρός και πίσω, η συσκευή της εικόνας διαθέτει πλαστικά ημιδιαφανή καλύμματα τα οποία συνδέονται με μέταλλο στα πλάγια. Προφανώς, μία έκδοση του iPhone η οποία θα εξοπλίζεται με πλαστικό θα είναι πολύ πιο φθηνή από την σημερινή.

Η Apple επίσημα δεν έχει ανακοινώσει κάποια πρόθεση κατασκευής μίας τέτοιας έκδοσης, αλλά μία τέτοια κίνηση θα της παρείχε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των smartphones, καθώς η συσκευή θα ήταν προσιτή για πολλούς. Όλες οι απορίες θα λυθούν στην παρουσίαση της Apple που αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

[via]
via  more


Read more: TECH&TECH: πρώτη εικόνα του iPhone lite ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: