Κυριακή 31 Ιουλίου 2011


Ο άντρας δε μπορεί χωρίς PC



Μεγάλη έρευνα που διεξήχθη από το AskMen κατέδειξε πως το PC παραμένει το αγαπημένο gadget των αντρών. 

Η μεγάλη αυτή Great Male Survey είχε συμμετοχή 70,000 ατόμων και μας προσφέρει μια ιδέα για το τι ακριβώς θεωρεί σημαντικό το ανδρικό τμήμα του πληθυσμού.

Όταν ρωτήθηκαν ποια είναι η συσκευή χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαν να ζήσουν, το 67% απάντησε «computer», ενώ πιο κατατοπιστικό είναι το γεγονός πως το 64% τόνισε πως χρησιμοποιεί υπολογιστή και εκτός δουλειάς, περισσότερο από ταμπλέτες, τηλέφωνα ακόμα και τηλεοράσεις.

Η έρευνα εξάλλου εστίασε και στις αναγνωστικές συνήθειες, ενώ το 41% από όσους ρωτήθηκαν τόνισαν πως, παρόλο που ακόμα διαβάζουν εφημερίδα σε έντυπη μορφή, δεν πηγαίνουν στα μέρη πώλησής τους όπως παλιά για να τις αγοράσουν.

Επιπλέον, το ένα πέμπτο των ανδρών δεν βλέπουν τηλεόραση με τον παραδοσιακό τρόπο, ενώ επισκέπτονται τις κινηματογραφικές αίθουσες λιγότερο, προτιμώντας να κατεβάσουν τις ταινίες τους online –είτε νόμιμα είτε παράνομα-, σύμφωνα με τον συντάκτη του AskMen, Drew Lubega.

«Η τεχνολογία καταφέρνει να καταστήσει ακόμα πιο εύκολο για τους άνδρες το να καταναλώσουν κάθε είδους media με τον δικό τους τρόπο, συχνά μέσω μίας και μοναδικής οθόνης».

Παραδόξως, το 43% των ερωτηθέντων δήλωσε πως παρακολουθούν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές στους υπολογιστές τους αντί στην τηλεόρασή τους, το οποίο πιστοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γενικό, περί χρήσης του υπολογιστή, συμπέρασμα.


ΠΗΓΗ: pcw.gr
via  more


Read more: TECH&TECH: Ο άντρας δε μπορεί χωρίς PC 

Δεν υπάρχουν σχόλια: