Κυριακή 21 Αυγούστου 2011


iPad 3- έρχεται στις αρχές του 2012


Ενώ όλοι περιμένουμε την ανακοίνωση του επόμενου iPhone, ένα άλλο τμήμα της Apple, αυτό που έχει αναλάβει τα tablets, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς για να προετοιμάσει την άφιξη του iPad 3. Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, η Apple έχει αρχίσει τις παραγγελίες για τα chips, τις οθόνες και άλλα βασικά μέρη του νέου tablet το οποίο σκοπεύει να βγάλει στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2012.
Ένας από τους προμηθευτές αναφέρει πως η Apple έχει ήδη ζητήσει 1,5 εκατ. tablets να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του έτους, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει ένα σημαντικό αριθμό αποθεμάτων όταν αποφασίσει να το κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μέγεθος της οθόνης του iPad 3 θα είναι 9,7’’ ενώ η ανάλυση του 2048×1536. Να σας θυμίσουμε πως το προηγούμενο μοντέλο έχει οθόνη 9,5’’ και ανάλυση 1024×768.
Όπως αναμένονταν, η Apple αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τα εργοστάσια της -αντίπαλης πια- Samsung για την κατασκευή του επεξεργαστή της επόμενης γενιάς, του A6. Μία από τις υποψήφιες εταιρείες για να αναλάβουν την παραγωγή των επεξεργαστών είναι η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), που αποτελεί την μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ημιαγωγών στον κόσμο.
[via] [image]
via-more


Read more: TECH&TECH: iPad 3- έρχεται στις αρχές του 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια: