Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011


Παρουσιάστηκε το Nokia C3-01 Gold Edition

Παρουσιάστηκε το Nokia C3-01 Gold Edition


Η Nokia παρουσίασε  μία νέα έκδοση του C3, το Nokia C3-01 Gold Edition. Η Gold Edition του γνωστού Toych and Type μοντέλου έρχεται με την πολυτέλεια του χρυσού 18 καρατίων και με το κατάλληλο θέμα που διαθέτει εντυπωσιάζει καθέναν που το βλέπει.

Το Series 40 Nokia C3-01 Touch and Type παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι και συνδυάζει την απλότητα με τον κλασσικό σχεδιασμό των τηλεφώνων. Η συσκευή απευθύνεται σε όσους δεν ενδιαφέρονται για τα πολλά GigaHertz και MegaPixels αλλά για το πως θα κάνουν απλά… κλήσεις.

Το νέο Nokia C3-01 Gold Edition διαθέτει quadband radio που με ταχύτητες HSDPA, συνδεσιμότητα Bluetooth και WiFi, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις καθημερινές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τον 1GHz επεξεργαστή της νέας έκδοσης. Η οθόνη αφής της συσκευής είναι 2.4 ιντσών ανάλυσης QVGA (320x240 pixels), ενώ η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5 Megapixels με φλας. Οι microSD κάρτες μνήμης που μπορεί να δεχθεί είναι ικανές να ανεβάσουν την χωρητικότητα της συσκευής κατά 32GB.

Το νέο C3-01 διαθέτει το Nokia Messaging για email και instant messaging καθώς και δημοσιεύσεις στο Facebook και το Τwitter. Φυσικά διατίθεται το Ovi Store για το downloading εφαρμογών και παιχνιδιών και ο νέος browser του Nokia Series 40 για ταχύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο χωρίς την αλόγιστη κατανάλωση δεδομένων.Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 111 x 47.5 x 11mm ενώ ζυγίζει 100 γραμμάρια. Η μπαταρία του προσφέρει 5.5 ώρες ομιλίας και 18 μέρες αναμονής.


Το Nokia C3-01 Gold Edition έχει αρχίσει ήδη να εμφανίζεται σε ορισμένες αγορές και θα εμφανιστεί και σε άλλες της επόμενες εβδομάδες, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 220 Ευρώ προ φόρων.

[via]
via-more


Read more: TECH&TECH: Παρουσιάστηκε το Nokia C3-01 Gold Edition 

Δεν υπάρχουν σχόλια: