Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011


Τα νέα Sony Walkman γίνονται ασύρματαundefined
Απολαύστε πιο πλούσιο, πιο ικανοποιητικό ήχο με τις νέες σειρές μοντέλων Sony Walkman®. Από το κορυφαίο Sony Walkman® A860 με την εξαιρετική ποιότητα ήχου, μέχρι τη σειρά E460 με  την απίστευτη ποικιλία χρωμάτων και τις διασκεδαστικές λειτουργίες, θα βρείτε το ιδανικό για εσάς MP3 ή video MP4 player.

Τα νέα Walkman® A860, S760 και E460 διαθέτουν ένα νέο, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ η μπαταρία τους είναι μεγάλης διάρκειας για περισσότερες ώρες ακρόασης. Και τα τρία νέα μοντέλα έρχονται εφοδιασμένα με το λογισμικό MediaGo για να μεταφέρετε στη συσκευή σας εύκολα με ‘drag-and-drop’ αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφίες από το Windows® Explorer ή το διαδικτυακό κατάστημα iTunes.4

Αποκλειστικά από τη Sony, το πακέτο τεχνολογιών Clear Audio Technologies εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου.  Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε θεματικά μουσικά “κανάλια” με τη λειτουργία SensMe™, η οποία κατηγοριοποιεί αυτόματα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές κατηγορίες. Διασκεδάστε χρησιμοποιώντας τηλειτουργία Karaoke, σε συνδυασμό με τη συγχρονισμένη προβολή των στίχων και τη λειτουργία εκμάθησης γλώσσας.

Τα μοντέλα A860 και S760 διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μέσω Bluetooth® σε ασύρματα ακουστικά, βάσεις ηχείων, μονάδες car audio για το αυτοκίνητό σας και άλλες συσκευές. Η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth® στα Sony Walkman® A860 και S760 σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε ασύρματα αποθηκευμένες φωτογραφίες με συμβατά κινητά τηλέφωνα.

Ο απόλυτος audiophile ήχος: Walkman® NWZ-A860 video MP4 player
Το νέο video MP4 player Walkman® NWZ-A860, με το εκπληκτικό του στιλ, αποτελεί τη ναυαρχίδα των φετινών Sony Walkman® μοντέλων.

Ανεβάζοντας τον εξαιρετικό ήχο σε νέα επίπεδα, το πανέμορφο Walkman® A860 διαθέτει πέντε διαφορετικές Clear Audio Technologies. Η νέας γενιάς τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master MX της Sony μειώνει τα επίπεδα του θορύβου και της παραμόρφωσης ακόμη περισσότερο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση αναπαραγωγής των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών.
Η μεγάλη σε μέγεθος LCD οθόνη αφής των 2.8” θα σας προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση των φωτογραφιών σας, των βίντεο και των ψηφιακών εξωφύλλων των μουσικών σας άλμπουμ. Σε συνδυασμό με το νέο, έξυπνο περιβάλλον χρήστη (interface), η μεγάλη, φωτεινή οθόνη κάνει ιδιαίτερα εύκολο και διασκεδαστικό το ξεφύλλισμα των προσωπικών σας περιεχομένων,  με ένα απλό άγγιγμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman A Series

Ζήστε την εμπειρία της ασύρματης ακρόασης με ήχο υψηλής ποιότηταςWalkman® NWZ-S760 video MPplayer
Νοιώστε την ελευθερία και την ευκολία της ασύρματης ακρόασης και της συνδεσιμότητας Bluetooth®, με το λεπτό, Sony  Walkman® NWZ-S760.

Ο θρυλικός ήχος του  Walkman® εξασφαλίζεται από το πακέτο των τεσσάρων Clear Audio Technologies (Clear Bass, Clear Stereo, DSEE –Digital Sound Enhancement Engine–, ακουστικά EX). Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική για περισσότερο χρόνο αφού η μπαταρία προσφέρει 50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής6 ή 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο7.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman S Series

Πολύχρωμο στιλ, εξαιρετικός ήχος και διασκεδαστικές λειτουργίες: Walkman® NWZ-E460 video MPplayer
Η νέα σειρά  NWZ-E460 διατίθεται σε  πέντε υπέροχα χρώματα (κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε & μαύρο).

Τα νέα ακουστικά EX και οι τεχνολογίες Clear Audio Technologies της Sony (Clear Bass, Clear Stereo και DSEE –Digital Sound Enhancement Engine–, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων ήχου,) διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας ήχο Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 50 ώρες μουσικής6 ή 10 ώρες βίντεο7, υπεραρκετές για μια μεγάλη πτήση, τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή τις εξορμήσεις σας τα Σαββατοκύριακα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman Ε Series

Είναι ανθεκτικό στο νερό, ασύρματο, πλένεται και …φοριέται: Walkman® NWZ-W260 MPplayer
Είναι 25% ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και φοριέται με ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το όλα-σε-ένα Walkman® NWZ-W260 είναι ιδανικό για εσάς που ασχολείστε με τα σπορ και η ζωή σας είναι γεμάτη ενέργεια. Φορέστε το στο γυμναστήριο, στο τζόκινγκ, ή ακόμη και στο ντους, μετά την άθληση.2, 3, 8

Το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων από το PC σας ή τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes4, με “drag-and-drop”.

Μια γρήγορη φόρτιση τριών λεπτών αρκεί για να ακούσετε μουσική για μια ολόκληρη ώρα, ενώ η πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα σας χαρίσει μέχρι και 8 ώρες9 συνεχούς ακρόασης – αρκετές και για το πλέον πολύωρο πρόγραμμα γυμναστικής.

Η τεχνολογία εύρεσης τραγουδιών ZAPPIN™ σας επιτρέπει να ψάξετε γρήγορα όλα τα μουσικά σας αρχεία, αναπαράγοντας ένα μέρος από κάθε μουσικό κομμάτι, αποφεύγοντας έτσι το χρονοβόρο ψάξιμο σε μενού και λίστες.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman W Series

Η νέα γκάμα των Walkman® MP3 και video MP4 player θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Αυγούστου 2011.1 Δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μέσω Bluetooth® έχουν τα μοντέλα των σειρών A860 και S760.
2 Δεν σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί στο νερό ή να βρέχεται συνεχώς (ακολουθεί το πρότυπο ΙΡx5).
3 Μπορείτε να το πλύνετε με το χέρι κάτω από μια βρύση με χαμηλή πίεση. Μη χρησιμοποιείτε βούρτσα, σφουγγάρι, σαπούνι ή απορρυπαντικό.

4 Από το iTunes μπορείτε να μεταφέρετε μόνον αρχεία που δε φέρουν σήμανση DRM.

5 Πιθανόν να μην επιτρέπεται η μεταφορά περιεχομένου χωρίς την άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων του υλικού, εκτός και αν προορίζονται μόνο για προσωπική / ιδιωτική σας χρήση κατά τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

6 Αριθμός κατά προσέγγιση, με αρχεία ΜΡ3 128 kbps και όλες οι ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στη θέση “None”, και ο χρόνος απενεργοποίησης οθόνης στα “30 Sec”.

7 Αριθμός κατά προσέγγιση, με αρχεία MPEG-4 "Simple Profile” 384 kbps.

8 Μην το χρησιμοποιείτε σε ντους με μεγάλη πίεση νερού.

9 Αριθμός κατά προσέγγιση, με αρχεία ΜΡ3 128 kbps.

Τα ονόματα των εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ΔΤ ίσως αποτελούν εμπορικό σήμα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Το λογότυπο WALKMAN είναι σήμα κατατεθέν της Sony Corporation.

Το λογότυπο iTunes είναι σήμα κατατεθέν της Apple Inc.

Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση τους από τη Sony Corporation γίνεται κατόπιν ειδικής άδειας.

Οι ονομασίες Microsoft, Windows και το λογότυπο των Windows είναι είτε σήματα κατατεθέντα, είτε εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες.


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά
                                                  

NWZ-A860 series
NWZ-S760 series
NWZ-E460 series
NWZ-W260
series
Χωρητικότητα
NWZ-A867: 64 GB
NWZ-A866: 32 GB
NWZ-A865: 16 GB
NWZ-A864: 8 GB
NWZ-S765: 16 GB
NWZ-S764: 8 GB
NWZ-E464: 8 GB
NWZ-E463: 4 GB
NWZ-W263: 4 GB
NWZ-W262: 2 GB
Οθόνη
Οθόνη 2.8"
Οθόνη 2"
Οθόνη 2"
Όχι
Φορμά αρχείων ήχου
MP3, WMA (όχι-DRM/DRM), AAC-LC (όχι-DRM), Linear PCM
Λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής
Normal / Shuffle / Repeat/ Shuffle & Repeat / Repeat 1 song/ Playlist /Display Lyrics/Karaoke Mode
Repeat / Shuffle&Repeat, ZAPPIN™ song search, Play List,
Folder Skip
Φορμά αρχείων βίντεο
MPEG-4, AVC (H.264/AVC), WMV9
Όχι
Χρόνος φόρτισης (μέσω θύρας USB)
Μερική φόρτιση για 1 ώρα (80% φόρτιση)
 Πλήρης φόρτιση περίπου σε 2 ώρες
Μερική φόρτιση για 1,5 ώρα (80% φόρτιση)
 Πλήρης φόρτιση περίπου σε 3 ώρες
Μερική φόρτιση για 1,5 ώρα (80% φόρτιση)
 Πλήρης φόρτιση περίπου σε 3 ώρες
3 λεπτά φόρτιση για 60 λεπτά αναπαραγωγής
Διάρκεια μπαταρίας

23 ώρες αναπαραγωγή μουσικής6
5 ώρες αναπαραγωγή βίντεο7
50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής6
10 ώρες αναπαραγωγή βίντεο7
50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής6
10 ώρες αναπαραγωγή βίντεο7
8 ώρες αναπαραγωγή μουσικής9
Προδιαγραφές Bluetooth®
・ Σύστημα επικοινωνίας: Προδιαγραφές Bluetooth έκδοσης 2.1+EDR
・ Συμβατά προφίλ Bluetooth
   - A2DP  (Advanced Audio Distribution Profile)
   - AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)
   - OPP   (Object Push Profile)
Όχι
Όχι
Διαστάσεις (κατά προσέγγιση – προεξέχοντα τμήματα δεν περιλαμβάνονται)
51,8 x 96,9 x 9,3
χλστ.
43,6 x 97,5 x 7,9  χλστ.
45 x 96,8 x 9,7  χλστ.
Όχι
Βάρος (κατά προσέγγιση.)
77 γρ.
57 γρ.
58 γρ.
32 γρ.
Παρεχόμενα ακουστικά
Ακουστικά (MDR-EX0300)
Ακουστικά (MDR-EX083)
Ακουστικά (MDR-EX083)
Όχι

Πηγή: Δελτίο Τύπου Sony
via-more


Read more: TECH&TECH: Τα νέα Sony Walkman γίνονται ασύρματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: