Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011


Windows 7 στο iPhone σας με το iWindows

iwindows1Οι φανατικοί φίλοι της Microsoft, που επέλεξαν να αγοράσουν το iPhone αντί για ένα Windows Smartphone, μπορούν να χαρούν αφού το jailbreak tweak – iWindows – τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα Windows στο Apple κινητό τους.
Αυτή η δωρεάν εφαρμογή, που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του Cydia (BigBoss repo), προσφέρει το οικείο σε όλους μας interface των Windows 7, μαζί με ένα web browser που θυμίζει έντονα τον Chrome.
Εννοείται πως δε θα έχετε τα πραγματικά Windows 7 στο κινητό σας, αφού η εφαρμογή κάνει απλώς emulation του λειτουργικού της Microsoft.
Ενώ ο ενσωματωμένος web browser κάνει τη δουλειά του, καλό θα ήταν να μην περιμένετε να λειτουργήσει όσο καλά λειτουργεί ο Safari.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει απλώς για να σας διασκεδάσει και όχι για κάποιο πρακτικό/ουσιαστικό λόγο. Φανταστείτε τα πρόσωπα των φίλων σας όταν τους δείξετε το υπέροχο λειτουργικό των Windows στο πανέμορφο iPhone σας.
Καλό θα ήταν να έχετε, επίσης, υπόψη πως το κινητό σας θα πρέπει να είναι jailbroken, αφού όπως ανέφερα και προηγουμένως, η εφαρμογή iWindows είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Cydia.
Πηγή: Redmond Pie
via-more


Read more: TECH&TECH: Windows 7 στο iPhone σας με το iWindows 

Δεν υπάρχουν σχόλια: