Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011


OCT
10

Οι λήψεις των mob εφαρμογών θα φθάσουν τις 98δις μέχρι το 2015

undefined


Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για το ότι οι web πια apps θα αρχίσουν να αποκτούν μια μεγαλύτερη δυναμική, αφού αρχίζουν οι mob browsers να γίνονται ολοένα και ικανότεροι, ωστόσο δεν είναι και όλοι που βλέπουν ότι οι εγγενείς εφαρμογές για τις πλατφόρμες των έξυπνων κινητών θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Μια νέα έκθεση από τη Berg Insights υποστηρίζει ότι τα mobile app downloads θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται με ετήσιο ρυθμό στο 56,6% μεταξύ της περσινής χρονιά και μέχρι το 2015, δίνοντας τον απίστευτο αριθμό του 1 τρις λήψεων σε παγκόσμια κλίμακα.

«Ακόμα κι αν o αριθμός λήψεων αυξηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου των προβλέψεων, οι περισσότερες εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν, οπότε η οποιαδήποτε είδους νομισματοποίηση τους θα αποτελεί ένα είδος πρόκλησης για τους προγραμματιστές»,  δήλωσε ένας ανώτερος αναλυτής, της Ber, ο  Johan Svanberg, σε ανακοίνωσή του.

 «Η δωρεάν λήψη εφαρμογών με κάποιου είδους εμπορικής αξίας, όπως την εμφάνιση διαφημίσεων στο εσωτερικό, ή αγορά άλλων εφαρμογών μέσω της ίδιας, θα καταστεί όλο και πιο σημαντική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περιοχή APAC, που θα αντιπροσωπεύει πάνω από το 40% του συνόλου των λήψεων εφαρμογών για κινητά το 2015».
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: