Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011


OCT
13

Samsung- επιχειρεί να δώσει τέλος στη διαμάχη με την AppleΗ Samsung επιχειρεί να δώσει τέλος στη διαμάχη με την Apple


Τον περασμένο Αύγουστο, η ολλανδική δικαιοσύνη εξέδωσε μια προσωρινή απόφαση, σύμφωνα με την οποίααπαγορεύεται η πώληση τριών smartphones της Samsung. Το σκεπτικό ήταν, φυσικά, ότι τα εν λόγω προϊόντα χρησιμοποιούν τεχνολογίες της Apple.

Οι Κορεάτες επιχειρούν τώρα να παρακάμψουν την απαγόρευση, τροποποιώντας τα smartphones τους. Έτσι, οινέες εκδόσεις των Galaxy S, Galaxy S II και Galaxy Ace μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθερα στην ολλανδική αγορά, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Samsung. Το δικαστήριο είχε δώσει προθεσμία στη Samsung μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, προκειμένου να κάνει τις όποιες αλλαγές στις συσκευές της. Μένει να δούμε αν οι τροποποιήσεις αυτές ικανοποιούν το δικαστήριο.

Το "Μήλον της Έριδος" είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το scrolling και το browsing φωτογραφιών, κάτι που ακούγεται αρκετά εύκολο και σχετικά "ανώδυνο" στην αλλαγή του.

Σε περίπτωση που τα Galaxy κυκλοφορήσουν τελικά στην Ολλανδία, η Samsung θα έχει καταγάγει μια σημαντική νίκη. Μπορεί η ολλανδική αγορά να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο η εξέλιξη αυτή θα χρησιμοποιηθεί από τη Samsung ως προηγούμενο και στα άλλα δικαστικά μέτωπα που βρίσκονται εν εξελίξει σε άλλες χώρες.
Πηγή: Reuters
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: