Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011


OCT
14

νέα προσιτά smartphones από την Νokia, την Huawei και την ZTE παρουσιάζει η Cosmote

Τρία νέα προσιτά Smartphones –το Nokia 500, το Huawei Sonic U8650 και το ZTE Racer II- φέρνει αποκλειστικά ηCOSMOTE, δίνοντας την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στο internet από το κινητό τους ανά πάσα στιγμή.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  HUAWEI Sonic U8650.jpg Εμφανίσεις:  13 Μέγεθος:  113,8 KBΜε νεανικό σχεδιασμό και καλύμματα σε τρία διαφορετικά χρώματα, το Nokia 500 διαθέτειοθόνη αφής 3,2 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz και τρείς αρχικές οθόνες που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χρήστη. Το εντυπωσιακό, μοντέρνο και δυνατό σε επιδόσεις Huawei Sonic U8650, με LCD οθόνη αφής 3,5 ιντσών, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 2.3 για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Google και σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Android Market. Ένα επίσης οικονομικό Smartphone με νεανικό και κομψό σχεδιασμό είναι και το ZTE Racer II, με Android 2.2 Froyo και οθόνη αφής 2,8 ιντσών.

Οι τρεις νέες προσιτές συσκευές από την COSMOTE διευρύνουν την γκάμα των προηγμένων, οικονομικών συσκευών που η εταιρεία ήδη διαθέτει και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη για πλοήγηση στο Internet, επικοινωνία και ψυχαγωγία, με άμεση πρόσβαση σεsocial networks (Facebook, Twitter). Είναι μία ιδανική πρόταση για όλους όσοι επιθυμούν να έχουν τον κόσμο του internet στο κινητό τους, εύκολα και οικονομικά με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα στο Internet με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Με νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα το Nokia 500 και το Huawei Sonic U8650 και δωρεάν το ZTE Racer II. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Το Nokia 500 μπορεί κανείς να το προ-παραγγείλει και στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, www.germanos.gr.

Tα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών συσκευών είναι διαθέσιμα εδώ:


Πηγή: Cosmote
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: