Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011


OCT
17

Sony: USB φορτιστές για smartphones



Sony: USB φορτιστές για smartphones


Με τα δύο νέα USB μοντέλα φορητών φορτιστών της Sony, είτε βρίσκεστε στο αεροδρόμιο είτε στην παραλία, μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι το smartphone σας δεν θα ξεμείνει από μπαταρία τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε.
Τα CP-A2LS και CP-ELS είναι ιδανικά για ταξιδιώτες, για επαγγελματίες που μετακινούνται συνεχώς - ή για οποιονδήποτε που πρέπει οπωσδήποτε να παραμένει... 'φορτισμένος' ανά πάσα στιγμή. Ελαφριά και εύκολα στη χρήση, και τα δύο μοντέλα φορτιστών συνδέονται στο κινητό σας τηλέφωνο όσο εύκολα το συνδέετε στη θύρα USB του υπολογιστή σας ή στον μετασχηματιστή.
Με μεγάλη χωρητικότητα που φτάνει τα 4.000 mAh, ο CP-A2LS αποθηκεύει ενέργεια για μέχρι και δύο φορτίσεις της μπαταρίας του κινητού σας, μέσω του παρεχόμενου καλωδίου με βύσμα micro-USB, ή μέσω του αυθεντικού καλωδίου του κινητού σας. Τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες LED σας πληροφορούν με μια ματιά για την υπολειπόμενη στάθμη ενέργειας στην μπαταρία του φορτιστή.
Όταν αδειάσει και φτάσει η ώρα για την επαναφόρτιση, απλά συνδέστε τον CP-A2LS στην παρεχόμενη μονάδα AC για ταχεία φόρτιση στην κοντινότερη πρίζα. Όταν τελειώσετε, αποσυνδέστε την μονάδα AC και ρίξτε τον CP-A2LS στην τσέπη ή στην τσάντα σας για να έχετε άμεσα ενέργεια όποτε και όπου την χρειαστείτε.
Ο ultra-compact CP-ELS με χωρητικότητα 2.000 mAh σας δίνει ενέργεια για μια φόρτιση του κινητού σας. Επαναφορτίστε τον CP-ELS απλά συνδέοντάς τον σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας. Όπως και στην περίπτωση του CP-A2LS, παρέχεται ένα καλώδιο micro-USB για να το χρησιμοποιείτε εναλλακτικά με το καλώδιο του κινητού σας κατά τη φόρτιση.
Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν χαμηλό συντελεστή αποφόρτισης, γεγονός που σημαίνει ότι διατηρούν το 80% του αρχικού φορτίου τους ακόμη και μετά από 12 μήνες. Έτσι ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να μείνετε χωρίς ενέργεια τη λάθος στιγμή.
Οι νέοι φορητοί φορτιστές CP-A2LS και CP-ELS από τη Sony, θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά από τις αρχές Νοεμβρίου 2011.
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: