Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011


OCT
24

Galaxy Tab 7.0 Plus τον Νοέμβριο στα $400



undefined


Σχεδόν ένας μήνας από τις αρχικές ανακοινώσεις της, η Samsung είναι έτοιμη να παραδώσει τα πρώτα Galaxy Tab 7.0 Plus στις ΗΠΑ, λίγο πριν τις αγορές των Χριστουγέννων.
Το πρώτο μοντέλο που θα εμφανιστεί είναι μόνο WiFi, με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Android 3.2, κάμερα 3 megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720p και οθόνη αφής 7 ιντσών με ανάλυση 1024 Χ 600. Η ημερομηνία διάθεσης είναι η 13η Νοεμβρίου και θα πωλείται στις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών (Best Buy, Amazon κτλ).
Όσοι βιάζονται θα έχουν την ευκαιρία να προ-παραγγείλουν την ταμπλέτα αύριο Κυριακή (η ανακοίνωση τύπου δεν ανέφερε που συγκεκριμένα μπορούν να γίνουν οι παραγγελίες). Η έκδοση με τα 16GB είναι η μόνη που έρχεται προς το παρόν, αλλά η Samsung μας είπε να αναμένουμε την 32άρα μέχρι το τέλος του χρόνου ή τις αρχές του 2012 (μάλλον στα $499 αν η χθεσινή ανακοίνωση της τιμής του μικρού είναι η ένδειξη). Δεν υπήρχαν ανακοινώσεις σχετικά με συμφωνίες με παρόχους, θα σας κρατήσουμε ενήμερους για το θέμα.
Πηγή: engadget
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: