Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011


OCT
3

κινητό που εκτός από έξυπνο είναι και αδιάβροχο



Τώρα με τα smartphones οι φόβοι μην στάξει νερό πάνω, μιας και κοστίζουν και μια μικρή περουσία είναι μεγαλύτεροι, ενώ ειδικά στις διακοπές με το υδάτινο στοιχείο να είναι εντονότερο είμαστε ακόμα περισσότερο σε επιφυλακή, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.
Η Fujitsu-Toshiba παρουσίασε ένα κινητό το οποίο εκτός από έξυπνο... είναι και αδιάβροχο, έτσι ακόμα και αν βραχεί δεν θα πάθει τίποτα και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κανονικά όλες τις κλήσεις σας. Μάλιστα ίσως να είστε και εσείς εκείνοι που θα το βρέξετε μιας και θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και κάτω από το νερό.

Από τον Οκτώβριο του 2010 που συγχωνεύτηκαν η Fujitsu με την Toshiba έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσουν στην παραγωγή αδιάβροχων smartphones.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έχουμε πρώτο και κυριότερο το αδιάβροχο σώμα του με Wimax και μία φωτογραφική13MP. Το smartphone που ονομάστηκε Arrows Z έρχεται με λειτουργικό Android 2.3.5, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμηRAM 1 GB και LCD οθόνη 4.3 " με ανάλυση 1280×720. Μέσα στο αδιάβροχο σώμα του θα βρούμε ακόμα και ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, λειτουργία ηλεκτρονικού πορτοφολιού και φυσικά την δυνατότητα εγγραφής βίντεο με την 13 MP κάμερα που διαθέτει.
Τέλος το εξαιρετικό νέο μόντελο της Fujitsu-Toshiba μπορεί να συνδεθεί με άλλες ψηφιακές συσκευές μέσω των διάφορων θυρών, συμπεριλαμβανομένων HDMI, micro SDHC και micro USB.

Δεν υπάρχουν σχόλια: