Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011


Sharp AQUOS 102SH: Ένα πολύ ενδιαφέρον Android Smartphone

Sharp AQUOS 102SH: Ένα πολύ ενδιαφέρον Android Smartphone



Θα αναφερθούμε - για άλλη μια φορά- σε μία ακόμα αξιόλογη συσκευή που λανσάρει η Sharp για την Ιαπωνική αγορά και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα μπορούσε να σταθεί ως ισάξιος αντίπαλος απέναντι στο iPhone 5! H ονομασία αυτού Sharp 102SH Aquos και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις. Μακάρι να έρθει και στα ράφια των Ελληνικών καταστημάτων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό κομμάτι της συσκευής: Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP στο 1GHz και με 1GB διαθέσιμη μνήμη RAM. Έχει την έκδοση Android 2.3 Gingerbread, περιέχει οθόνη αφής 4,5 ιντσών τεχνολογίας qHD με ανάλυση 1280x720 pixels και 329ppi (pixels ανά ίντσα), λίγα περισσότερα από το iPhone 4 (το οποίο έχει 326ppi). Υποστηρίζει την υπηρεσία Google Wallet, έχει ενσωματωμένοGPS, Bluetooth, υπέρυθρες, ενώ περιέχει δέκτη για ψηφιακή τηλεόραση με δυνατότητα εγγραφής και προβολής του υλικού που έχει αποθηκευτεί μέσω σύνδεσης DLNA σε οποιαδήποτε Sharp LCD TV. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην επιλογή του αισθητήρα για την ψηφιακή κάμερα, καθώς διαθέτει 12MP με σταθεροποιητή εικόνας και επιλογή για λήψη βίντεο σε ποιότητα Full HD στα 30fps.



Τέλος, οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 128 × 65 × 9,7 χιλιοστά και ζυγίζει 137gr. Πως το βλέπετε; Θα είχε επιτυχία στη χώρα μας;

[via]
via-more


AQUOS PHONE 102SH外観

Δεν υπάρχουν σχόλια: