Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011


ΤΟ 3DMARK ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ANDROID

Android
Με τις συσκευές tablet και smartphones να έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας, είναι απολύτως φυσιολογικό η αγορά των games να επεκτείνεται σε αυτά ολοένα και περισσότερο. Για το λόγο αυτό ηFuturemark, η εταιρεία που που έχει αναπτύξει το benchmark εργαλείο 3DMark για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για κυκλοφορία του δημοφιλούς προγράμματός της σε έκδοση για την πλατφόρμα του Android μέσα στο 2012.

Μέσα από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας φαίνεται ότι το 3DMark για Android θα επικεντρώνεται περισσότερο σε tablets συσκευές που θα τρέχουν το λογισμικό της Google παρά σε smartphones. Αυτό είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η μεγαλύτερη οθόνη των tablets είναι αρκετά πιο βολική για gaming απ’ ότι αυτή των smartphones. Άλλωστε τα tablets έχουν ιδανικότερη επεξεργαστική ισχύ έτσι ώστε να υποστηρίξουν καλύτερα παιχνίδια υψηλης ανάλυσης.

Διευκρινίζεται ότι το 3DMark για Android θα πραγματοποιεί συγκριτικές δοκιμές σχετικά με το rendering, τεστ σχετικά με τον επεξεργαστή και άλλα συγκριτικά φυσικής. Τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται με “εκπληκτικά” όπως υποστηρίζει η εταιρεία γραφικά, και θα μπορούν να συγκριθούν online με αποτελέσματα άλλον χρηστών του Android. ο τρόπος με τον οποίο θα αναπαριστώνται τα αποτελέσματα θα είναι ίδιος με αυτόν που θα παρουσιαστεί στην έκδοση του προγράμματος για τα Windows 8.

 Site: neowin.net
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: