Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011


ΝΈΑ ΣΥΣΚΕΥΉ ΜΕ IOS ΑΠΌ ΤΗΝ APPLE;






Το ρεπορτάζ από την Άπω Ανατολή αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει αυτό τον καιρό μια νέα συσκευή με "περίεργη" διάσταση οθόνη. Η Sony και η Hitachi φέρονται να προμηθεύουν ήδη την Apple με LCD panelsτεσσάρων ιντσών.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε το επόμενο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, είτε (το πιο πιθανό) η Apple ετοιμάζει ένα mini tablet κατά τα πρότυπα του Samsung Galaxy Note. Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να "βαφτίσουν" τη φημολογούμενη συσκευή iPad 4, αν κι ένα τέτοιο όνομα είναι μάλλον απίθανο, δεδομένου ότι παραπέμπει στην τέταρτη έκδοση του "κανονικού" iPad.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η πληροφορία αυτή είναι αρκετά περίεργη και αν έπρεπε οπωσδήποτε να στοιχηματίσουμε θα λέγαμε μάλλον ότι δεν ισχύει. Η στρατηγική της Apple με τον Steve Jobs στο τιμόνι ήταν να λέει "όχι" στα πολλά μεγέθη οθόνης, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται αλλοιωμένες κάποιες εφαρμογές. Αυτός είναι εν πολλοίς ο λόγος που το iPhone παραμένει με την οθόνη των 3,5 ιντσών. Βέβαια, αφεντικό της Apple είναι πλέον ο Tim Cook, οπότε δεν αποκλείεται να αλλάξουν κάποια πράγματα μέσα στο επόμενο διάστημα.
Πηγή: ubergizmo
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: