Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


TO ΕΠΌΜΕΝΗ IPAD ΠΑΧΎΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ IPHONE ΌΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ;


proho.gr
undefined


Η Apple θα θυσιάσει την λεπτότητα στο όνομα νέων χαρακτηριστικών hardware; Αυτό ίσως συμβεί με το επόμενο iPad, αν μια έκθεση του iLounge βγει αληθινή.

Επικαλούμενη την «πιο αξιόπιστη πηγή του», το site σχετικά με νέα και ειδήσεις για την Apple, δήλωσε ότι η τρίτη γενιά iPad θα μπορούσε να είναι λίγο παχύτερη από το υπάρχον μοντέλο. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο αβάσιμο σε περίπτωση που τελικά όντως ενσωματώσει διπλή μπάρα οπίσθιου φωτισμού - μία φήμη που έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό. Τους κατασκευαστές περιφερειακών, όμως, δεν θα πρέπει να τους πιάσει πανικός, μιας και το iLounge, αναφέρει ότι η διαφορά θα είναι μόλις 0,7 χιλιοστά.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αξίωση στην έκθεση είναι ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες πολύ σοβαρές αλλαγές στο επόμενο iPhone, το οποίο η ιστοσελίδα αναφέρει ότι αναμένεται να φτάσει το επόμενο καλοκαίρι. Για άλλη μια φορά, το iLounge ανασταίνει την αντίληψη ότι η Apple θα τολμήσει μία μεγαλύτερη οθόνη, μεταβαίνοντας στις 4 ίντσες. Η κίνηση αυτή είναι αναμενόμενη, εάν θεωρήσουμε ότι όντως θα υπάρξει κάποιος ανασχεδιασμός, μιας και όλοι οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν αυτό το μοντέλο μεγέθους οθόνης.

Εκτός από την αλλαγή στο μέγεθος της οθόνης, η πηγή του iLounge πραγματεύεται ότι η Apple κάνει θα κατευθυνθεί σε ένα πλήρως μεταλλικό σώμα για το επόμενο μοντέλο. Άλλο ένα στοιχείο το οποίο αποτέλεσε μία δημοφιλή φήμη πριν την παρουσίαση του iPhone 4S. Η Apple έχει χρησιμοποιήσει το μέταλλο στο περίβλημα του συνόλου των iPhones της μέχρι στιγμής, αρχικά χρησιμοποιώντας το ως φινίρισμα στην οθόνη και μετά ως εξωτερική κεραία για τα τελευταία iPhone 4 και 4S.

Τέλος, μία ακόμα σημαντική πληροφορία είναι ότι η Apple, σκέφτεται να επανασχεδιάσει και την MacBook Pro γραμμή της το επόμενο έτος. Το site όσον αφορά σε αυτό το ζήτημα περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι θα είναι πιθανότητα λεπτότερα. Οι φήμες έχουν φουντώσει και για τον ανασχεδιασμό των MacBook Pro για το 2012, μιας και η τελευταία μεγάλη αλλαγή ήταν η μετάβαση στα unibody, το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: