Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Τα Angry Birds κλείνουν τα 2 και το γιορτάζουν


Είναι μια μεγάλη μέρα για τους λάτρεις των Angry Birds, με την Rovio να κυκλοφορεί σήμερα μια δωρεάν αναβάθμιση για το iOS με 15 ειδικά επίπεδα για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια του παιχνιδιού.

Όλα τα επεισόδια του αρχικού παιχνίδι Angry Birds θα είναι ξεκλείδωτα, οπότε δεν έχει σημασία το πόσο καλά μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι, μιας και τώρα μπορεί να πάρει μια ματιά στο πρώτο επίπεδο του κάθε επεισοδίου και έτσι είναι στο χέρι του το κατά πόσο θα το παλέψει για να παίξει με τη σειρά τα επίπεδα ή θα «πηδήξει» επεισόδια έτσι.

Η Rovio έχει ασφαλώς πολλά να γιορτάσει με τα Angry Birds, τα οποία έχουν σημειώσει εξαιρετική επιτυχία, συμβάλλοντας στην εκτόξευση της αξίας της εταιρείας,  η οποία έχει αξίζει κάτι περισσότερο από 1 δισ. δολάρια. Από τον περασμένο μήνα, οι οπαδοί του παιχνιδιού έχουν παίξει 266 δισ. επίπεδα, εκτοξεύσει 400 δισ. πουλιά και συγκεντρώσει 44 δισεκατομμύρια αστέρια. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Rovio, οι χρήστες συνολικά παίζουν Angry Birds, 1,1825 δισ. ώρες ανά μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: