Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple iTV θα καταφθάσει σε μεγέθη 32 -και 37-ιντσών αυτό το καλοκαίρι;


undefined
Φήμες για μια τηλεόραση της Apple ξανάκαναν την εμφάνισή τους, με τις εφοδιαστικές γραμμές και τους προμηθευτές να δηλώνουν στο DigiTimes, ότι πλέον έχουν αρχίσει κανονικά να προετοιμάζονται για την κατασκευή των απαιτούμενων μερών των τηλεοράσεων «iTV» , σε μεγέθη 32 - και 37-ιντσών, των οποίων το λανσάρισμα τοποθετείται κάπου στο Q2 ή Q3 του 2012. Σύμφωνα με την δημοσίευση, οι προμηθευτές θα αρχίσουν την προετοιμασία των υλικών κατά το Q1 για να προετοιμαστούν για μία αύξηση της ζήτησης κατά το μέσο της χρονιάς.

Το μυθικό σετ τηλεόρασης της Apple φημολογείται εδώ και χρόνια, ωστόσο άρχισε να φαντάζει πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα με τις αναφορές του ίδιου του Steve Jobs στην βιογραφία του Walter Isaacson, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «τα κατάφερε να το επιτύχει».

Η Wall Street Journal πρόσφατα έκανε αναφορά για πηγές που υποστηρίζουν ότι στελέχη των ΜΜΕενημερώθηκαν για μία νέα τηλεόραση της Apple που θα μπορεί να stream-άρει «ταινίες και άλλο περιεχόμενο». Η WSJ επεκτάθηκε και σε μία πολλών εκατομμυρίων επένδυση της Apple σε  ένα εργοστάσιο κατασκευής πάνελ της Sharp, για την επόμενη γενιά iPhone και iPad, αλλά και για την iTV, σύμφωνα με αναλυτές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: