Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

FACEBOOK: TO SUBSCRIBE BUTTON ΕΠΕΚΤΕΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΕΣΤώρα, το Facebook σχεδιάζει να επεκτείνει τη χρήσιμη αυτή λειτουργία και έξω από τα όρια του κοινωνικού δικτύου, προσθέτοντας το Subscribe button και σε ιστοσελίδες.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη υπό μορφή plugin. Πατώντας το Subscribe button, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να ακολουθούν στο Facebook όλους τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους, celebrities, πολιτικούς και γενικά όλα τα πρόσωπα της δημοσιότητας που τους ενδιαφέρουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία στο Facebook.
Εν ολίγοις, το Subscribe θα λειτουργεί όπως ακριβώς και το Follow του Twitter στις ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τη Facebook:
“Σύντομα θα κυκλοφορήσουμε το Subscribe plugin, μια επέκταση του Subscribe button, το οποίο οι εκδότες θα μπορούν να προσθέτουν στις ιστοσελίδες τους, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέονται με τα δημόσια πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν με ένα μόνο κλικ.”
Πέρα όμως από το Subscribe Button, σε μερικούς χρήστες στη χώρα μας έχει αρχίσει να εμφανίζεται και το πολυαναμενόμενο Timeline που για πρώτη φορά είδαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν θέλετε να θυμηθείτε τη λειτουργία Timeline, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό post.
[πηγή mashable]
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: