Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

H Acer δεν εγκαταλείπει την αγορά των ταμπλετών και των smartphones


Μεταξύ των κινήσεων αναδιοργάνωσής της το τρέχον έτος, η Acer κατάφερε ως φαίνεται να εξάψει τη φαντασία επαρκώς, μιας και άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους φήμες σχετικά με την εγκατάλειψη των ταμπλετών και των smartphones λόγω του όχι και τόσο ενθαρρυντικού ιστορικού που επέδειξε η εταιρεία  και στις δύο κατηγορίες.

Ο ιδρυτής της εταιρίας Stan Shih, όμως πήρε θέσει, ρίχνοντας φως στην υπόθεση και αποσαφηνίζοντας όλη αυτήν την παραφιλολογία, δηλώντας πως η Acer θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να εισαχθεί και εδραιωθεί και στις δύο αγορές. Ο «συνταξιούχος», πλέον, επικεφαλής της ταϊβανέζικης εταιρείας, ζυγιάζει τα μέχρι τώρα  σχετικά ανεπιτυχή tablet της Acer και smartphone, με την εξίσου δύσκολη μάχη που έδωσε η εταιρεία στον τομέα τον notebook. Κάτι που δείχνει ότι τελικά τα οράματά του αποδίδουν, με επιμονή και υπομονή.

Ο Shih επιβεβαίωσε επίσης και την παλιότερη αναφορά που είχε γίνει πάνω στο θέμα του εξορθολογισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της, κυκλοφορώντας πλέον λιγότερες συσκευές αλλά καλύτερα σχεδιασμένες.  Ερχόμενος, έτσι, σε απόλυτη συστοιχία με τους σχολιασμούς του CEO, JT Wang, πως η εταιρεία θα να παρουσιάζει πλέον προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: