Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Νέες εφαρμογές για iCloud ετοιμάζει η Apple


undefined
Η Apple σχεδιάζει να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες εφαρμογές iOS που να συνδέονται με την iCloud, κάτι που αποκαλύπτει μία νέα αγγελία για δουλειά.

Η εταιρεία λοιπόν αναζητά προγραμματιστές εφαρμογών για iCloud, οι οποίοι θα κληθούν να «αναπτύξουν νέες και υφιστάμενες εφαρμογές iPhone και iPad για iCloud υπηρεσίες», σύμφωνα με την αγγελία. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να «συνεργαστούν στενά με visual designers ώστε να καθορίσουν και να σχεδιάσουν την UI» και να συνεργαστούν με «τμήματα από όλη την εταιρεία».

Κατά τ’ άλλα η Apple τηρεί σιγή ιχθύος για το τι θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνουν οι νέες αυτές εφαρμογές. Ο βασικός πυρήνας των εφαρμογών που μπορεί κανείς να βρει ήδη στο iCloud περιλαμβάνει τα Mail, Contacts, Calendar, Find My iPhone, and iWork. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές τρίτων και εγγενείς οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την υπηρεσία, γεγονός που γεμίζει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για το τι έχει στο μυαλό της η εταιρείας.

Μήπως ετοιμάζει κάτι καινούργιο σχετικά με την λειτουργία χαρτών ή ίσως κάποιοι πιο τολμηροί να αναφέρονταν και σε προετοιμασία για το περιβόητο apple TV set.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: