Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Panasonic: Κυκλοφορία Android smartphones στην Ευρώπη το 2012


undefined
Η Ιαπωνική εταιρεία Panasonic επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες που την ήθελαν να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια σειρά από Android Smartphone στην Ευρώπη το επόμενο έτος, με ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να λανσάρει συσκευές και σε ΗΠΑ, Κίνα και άλλες ασιατικές αγορές, αν και σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για αυτές τις περιοχές, αλλά η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει ούτε και σε ποιες ευρωπαϊκές αγορές θα επιλέξει να κάνει την εμφάνισή της.

Οι νέες συσκευές θα εισαχθούν σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές τον Μάρτιο του 2012, με την εταιρεία να έχει θέσει ως στόχο να πουλήσει 1,5 εκατομμύριο συσκευές στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του έτους. Εάν λάβουμε υπόψη το γενικότερο παγκόσμιο σχέδιο της εταιρείας, η Panasonic περιμένει να πουλήσει 15 εκατομμύρια smartphone ετησίως μέχρι το 2016, συμπεριλαμβανομένου των περίπου 9 εκατομμυρίων σε όλη τη διεθνή αγορά και των 6 εκατομμυρίων (smartphone και απλών τηλεφώνων) από τις εγχώριες πωλήσεις στην Ιαπωνία.

Αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα στοιχεία των συσκευών, έχει αποκαλύψει ότι τα τηλέφωνα θα είναι εξαιρετικά λεπτά, σε σχήμα-D, με τεχνολογία NFC και με μία  4.3-ιντσών οθόνη OLED ικανή για αναπαραγωγή Quarter HD βίντεο.

Η ανακοίνωση έρχεται όπως είπαμε να επιβεβαιώσει τις φήμες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους πρόσφατα. Η εταιρία είχε αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή αγορά κινητής πριν από λίγο καιρό, συνεχίζοντας ωστόσο να ασχολείται με την κατασκευή και πώληση smartphone Android, στη μαμά-χώρα Ιαπωνία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: