Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

PHILIPS- ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΚΙΝΗΤΉΣ ΤΗΛΕΦΩΝΊΑΣ



Η Philips επιστρέφει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας
Η Philips μπορεί πραγματικά να μην είναι τόσο γνωστή στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων και οι όσες απόπειρες έκανε στο παρελθόν, να μην την ανέδειξαν ως μια επιτυχημένη κατασκευάστρια εταιρία τηλεφώνων, αλλά παρόλα αυτά υπό το κλίμα απόλυτης σιωπής, παρουσίασε για την αγορά της Κίνας ένα ολοκαίνουργιο Android smartphone.

H νέα συσκευή Android, φέρει την επωνυμία Philips W920 και διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας με διαγώνιο 4,3 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυση που φτάνει στα 800x480pixels. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 117x66x10,5 χιλιοστά, χωρίς να είναι ιδιαίτερα χοντροκομμένο, με μια κομψή εμφάνιση που συμπληρώνεται από το χρυσό χρώμα που έχει επιλεχθεί για την εξωτερική εμφάνισή του.

Ακόμη τροφοδοτείται από έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm QSD8250 Snapdragon χρονισμένος στο 1GHz, με διαθέσιμη μνήμη RAM 512MB. Στην πίσω όψη της συσκευής, συναντάμε μια κάμερα των 5MP με LEDφλας και λειτουργία αυτόματης εστίασης. Η ενσωματωμένη μνήμη ανέρχεται στα 200MB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω τοποθέτησης κάρτας microSD έως και τα 32GB. Έχει δέκτη WiFiBluetoothGPS, θύρα ήχου 3.5 χιλιοστών και μπαταρία 1.280mAh με αυτονομία που αγγίζει τις 400 ώρες για αναμονή και 12 ώρες για χρόνο ομιλίας.

Το W920 τρέχει την έκδοση λειτουργικού συστήματος Android 2.2 Froyo, η οποία συνδυάστηκε με ένα κατάλληλα προσαρμοσμένο user interface της Philips. Ένα smartphone που θα μπορούσε να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων - σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς- με τιμή που θα κυμαίνεται περίπου στα 600 δολάρια ή περίπου 200 δολάρια με την ύπαρξη συμβολαίου.

 

[via]
via-more


Δεν υπάρχουν σχόλια: