Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοινώθηκε το Skype 2.6 για Android


Μία νέα έκδοση του Skype για Android κυκλοφόρησε, έτσι αισίως η εφαρμογή έφτασε την 2.6, ανοίγοντας έναν ολόκληρο νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Πλέον θα είστε σε θέση να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο σε φίλους ή στην οικογένεια σας από το Skype χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας που τρέχει Android. Και όλα αυτά δίχως να πληρώσετε κάτι παραπάνω όσον αφορά την εφαρμογή, ενώ θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε είστε σε δίκτυο Wi-Fi, είτε σε 3G- βέβαια σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει η χρέωση δεδομένων από τον πάροχο.

Επιπλέον, εκτός των βασικών αυτών ενημερώσεων, η νέα έκδοση φέρει και κάποιες ακόμα βελτιώσεις, όπως σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας, ειδικά για συσκευές που λειτουργούν με Tegra 2 chipset NVIDIA, μεταξύ των οποίων είναι οι Samsung Galaxy Tab 10.1, Motorola XOOM και Acer Iconia Tablet. Τέλος και άλλες συσκευές θα υποστηρίζουν πλέον βιντεοκλήση, όπως οι HTC Amaze 4G και Motorola DROID RAZR. Πρακτικά, όλες οι συσκευές οι οποίες τρέχουν λειτουργικό Android 2.2 Froyo και πάνω, θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν βιντεοκλήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: