Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

XIAOMI M1- ΑΠΌ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ


Διαθέσιμο το Xiaomi M1 από τις 18 Δεκεμβρίου για όλους
Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Μ1 smartphone της Xiaomi, έχουν πουληθεί πάνω από 300.000 προ-παραγγελίες σε λιγότερο από 2 ημέρες. To παράπονo των καταναλωτών είναι πως με τον ρυθμό αποστολής των προ-παραγγελιών, αυτοί που δεν έκαναν προ-παραγγελία θα έχουν την δυνατότητα να το πάρουν στα χέρια τους πολύ αργά.

Πλέον αυτό δεν ισχύει αφού αρχικός σχεδιασμός μιλούσε για 5.000 τεμάχια την ημέρα και πλέον, λόγω της αυξημένης ζήτησης ο αριθμός αυτός ανέρχεται στις 15.000 ξεκινώντας από τις 5 Δεκεμβρίου. Εδώ να τονίσουμε πως στις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν πρώτοι όσοι έκαναν προ-παραγγελία, αλλά από τις 18 του ίδιου μήνα η εταιρεία θα αρχίσει να δέχεται on line παραγγελίες για τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και συνιδρυτή της Xiaomi, Bin Lin, οι On line παραγγελίες θα αποστέλλονται αν όχι την ίδια μέρα, την αμέσως επόμενη. Ο ίδιος, μας έκανε μια παρουσίαση του Μ1 τον προηγούμενο μήνα, για αυτό όποιος θέλει ένα φθηνό και πολύ ισχυρό Κινέζικο smartphone δεν έχει παρά να παρακολουθήσει το video της παρουσίασης για να πειστεί. H τιμή του θα ανέρχεται στα 310$, δηλαδή περίπου 231€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: