Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μια νέα καινοτομία φέρνει το Android... στην οθόνη σας


undefined
Αν αναζητάτε μια νέα LCD TV και κριτήριο αγοράς σας είναι η ευκολία του να αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στο διαδίκτυο κάθε φορά ή απλώς προτιμάτε να έχετε ένα πιο εξελιγμένο περιβάλλον χρήστη, τότε να σας πληροφορήσουμε ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε έναν πλήρη Η/Υ με λειτουργικό σύστημα Android. Φαντάζει λίγο πολύπλοκο αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο.

Η εταιρία Always Innovating, παρουσίασε στην CES το HDMI Dongle, έναν ολοκληρωμένο σύστημα τσιπ, που τα έχει όλα, όπως επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Cortex-A9, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi/Bluetooth, επιταχυνσιόμετρο και υποστήριξη τεχνολογίας NFC. Στόχος της εταιρίας ήταν να προσθέσει χαρακτηριστικά που συναντάμε συνήθως σε ένα «έξυπνο τηλέφωνο». Πως ακριβώς λειτουργεί; Συνδέστε απλά αυτό το usb stick σε μια ελεύθερη θύρα HDMI της TV σας και έχοντας στα χέρια σας το τηλεχειριστήριο RF, μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τις δυνατότητες του Android στην μεγάλη οθόνη. Περιέχει την δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε ποιότητα 1080p καθώς μπορείτε να εισέλθετε και σε διάφορους ιστότοπους.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του θα ξεκινά από τα 79 δολάρια, αλλά δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να γίνει αντιληπτός ο τρόπος λειτουργίας του:


via-more
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: