Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μία έξυπνη θήκη iPhone για να έχετε πάντα μπαταρία


Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση με τα σύγχρονα smartphones είναι άσχετα με το πόσο λίγο θα τα χρησιμοποιήσετε, σπανίως θα διαρκέσουν περισσότερο από μία μέρα. Ένα από τα πλέον εκνευριστικά ζητήματα που θα έχετε σκεφτεί αρκετές φορές οι κάτοχοι ενός iPhone είναι το «πόσο καλά θα ήταν να είχατε μαζί σας εκείνο το λευκό καλώδιο για να μπορέσετε να φορτίσετε το iPhone σας, αλλά από την άλλη που να το κουβαλούσατε...».

Την λύση ίσως έχει άλλη μία ιδέα η οποία ξεκίνησε από την γνωστή ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων KickStarter, που ακούει στο όνομα Cord-On-Board. Η τελευταία πρόκειται λοιπόν για μία θήκη η οποία διαθέτει ενσωματωμένο το γνωστό καλώδιο USB, ενώ είναι τόσο λεπτή ώστε να χωράει κανονικά στην τσέπη σας.

Η ομάδα πίσω από την θήκη, εξηγεί περί τίνος πρόκειται:

«Κάθε θήκη Cord-On-Board για iPhone 4/4s, έρχεται με ενσωματωμένο ένα 9.5" καλώδιο USB,  πιστοποιημένο από την EMI, το οποίο σας επιτρέπει να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, αλλά και να μεταφέρετε κανονικά δεδομένα. Τα άκρα του καλωδίου, αλλά και το ίδιο, προσαρμόζονται και ασφαλίζουν κανονικά μέσα στα ειδικά εγκολπώματα της θήκης».

Πέραν της χρήσης της ως αποθηκευτικό μέσο, η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό θερμοπλαστικό υλικό, εξασφαλίζοντας την προστασία του iPhone σας.

Το project είναι έτοιμο και το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι ότι χρειάζεται να συγκεντρώσει τα χρήματα εκείνα που θα της επιτρέψουν την εκκίνηση της παραγωγής.

Μία έξυπνη θήκη iPhone για να έχετε πάντα μπαταρία
Μία έξυπνη θήκη iPhone για να έχετε πάντα μπαταρία
Μία έξυπνη θήκη iPhone για να έχετε πάντα μπαταρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: