Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Το επόμενο iPhone θα μπορούσε να είναι αδιάβροχο


undefined
Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα η εταιρεία HzO βρίσκεται σε συζητήσεις με την Apple για την εφαρμογή της τεχνολογίας ‘WaterBlock’ σε μελλοντικές iOS συσκευές.

Η HzO παρουσίασε κατά τη διάρκεια της CES 2012 μια εντυπωσιακή τεχνολογία με την οποία μπορεί οποιοδήποτε κινητό να μετατραπεί σε αδιάβροχο προστατεύοντάς το από το νερό. Η τεχνολογία παρουσιάστηκε με ένα demo στο Samsung Galaxy S και ο πρόεδρος της Samsung που παρευρέθηκε στην παρουσίαση έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία.
Η εταιρεία δήλωσε τώρα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Apple με την οποία ελπίζουν να έρθουν σε κάποια συμφωνία για να δούμε ένα μελλοντικό αδιάβροχο iPhone.
“We expect HZO to be in next season’s phones”
H τεχνολογία WaterBlock εφαρμόζεται κατά την παραγωγική διαδικασία στο εσωτερικό μιας συσκευής και βοηθά τα εξαρτήματα να αντισταθούν στο νερό. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, βέβαια, το κατά πόσο ευσταθούν τα λεγόμενα της HzO και σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με την Apple αλλά σίγουρα θα ήταν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που θα διαφοροποιούσε το iPhone από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: