Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Polaroid: Δημιουργεί την πρώτη της φωτογραφική με Android


Polaroid προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών στην φετινή CES 2012 και ο λόγος οφείλεται στην παρουσίαση μιας προηγμένης φωτογραφικής μηχανής, που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του Android! O λόγος για το προϊόν με την κωδική επωνυμία SC1630, μια Android HD κάμερα, που φέρει αρκετές εξωτερικές ομοιότητες με ένα απλό smartphone, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν τα συναντάει κανείς εύκολα σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Έχει δοθεί έμφαση σε λειτουργίες όπως είναι διασύνδεση της συσκευής με το ίντερνετ, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi. Επίσης, μπορεί να επιτύχει σύνδεση στο διαδίκτυο με HSDPA ταχύτητες. Στην πίσω πλευρά του έχει τοποθετηθεί αισθητήρα των 16MP με οπτικό ζουμ 3x, ενώ η ύπαρξη υποδοχής για κάρτα micro SIM, μας βάζει σε σκέψεις για το εάν θα υποστηρίζει την δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθέτει RAM 512MB, BluetoothGPS, δέκτη FM και θύρα για εισαγωγή καρτών microSD, ώστε να μην περιοριστείτε στον χώρο αποθήκευσης δεδομένων. Ένα αρνητικό στοιχείο της συσκευής, είναι η μπαταρία του, με χωρητικότητα μόλις στα 1020mAh, θέτοντας τον έντονο προβληματισμό για το πως θα αντεπεξέλθει στις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις, μην ξεχνάμε ότι η οθόνη του έχει διαγώνιο 3,2 ίντσες.

Δεν ξέρουμε εάν θα αποτελέσει ένα επιτυχημένο εγχείρημα της εταιρίας, για αυτό θα ήμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί.

[via]
via-more

Δεν υπάρχουν σχόλια: