Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η Samsung αποκάλυψε το Galaxy Ace Plus με CPU στο 1GHz


Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τον διάδοχο του ιδιαίτερα δημοφιλούς Android smartphone Galaxy Ace. Ο διάδοχος της mid-range συσκευής ακούει λοιπόν στο όνομα Samsung Galaxy Ace Plus και έχει δεχθεί αρκετές βελτιώσεις σε βασικές πτυχές του hardware του.

Το Samsung Galaxy Ace Plus έρχεται με μία πιο γρήγορη CPU στο 1GHz, αποθηκευτικό χώρο στα 3GB και μεγαλύτερη RAM από τον προκάτοχό του. Το Ace Plus, επίσης, διαθέτει μία οριακά μεγαλύτερη HVGA LCD, η οποία φθάνει τις 3,65" σε αντίθεση με τις 3.5" του αρχικού Ace Galaxy. Όμως και η εμφάνισή του δέχθηκε ένα σχετικό επανασχεδιασμό, μιας και η νέα έκδοση είναι σχεδιασμένη από γυαλιστερό και όχι ματ πλαστικό.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Ace Plus παραμένουν πρακτικά τα ίδια. Έχουμε δηλαδή, μία κάμερα 5 MP με autofocus και φλας LED, dual-band 3G με 7,2 Mbps HSDPA, Wi-Fi, GPS, βύσμα ήχου 3.5mm και μια τυπική θύρα microUSB. Η εσωτερική μνήμη είναι επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD, ενώ η έκδοση Bluetooth είναι 3.0.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για την τιμή του Samsung Galaxy Ace Plus, αλλά ούτε και για την διαθεσιμότητά του.
Η Samsung  αποκάλυψε το Galaxy Ace Plus με CPU στο 1GHz
Η Samsung  αποκάλυψε το Galaxy Ace Plus με CPU στο 1GHz
Η Samsung  αποκάλυψε το Galaxy Ace Plus με CPU στο 1GHz

Δεν υπάρχουν σχόλια: