Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Tab 7.0N Plus, την ελαφρώς επανασχεδιασμένη εκδοχή του Tab 7.0 Plus


undefined
Χάρη στο ζητήμα με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας με την Apple, η Samsung κυκλοφόρησε εκ νέου την ανασχεδιασμένη -πια- Galaxy Tab 7.0 Plus, που είναι γνωστή ως Tab 7.0N Plus.

Η Apple είχε νωρίτερα με επιτυχία καταφέρει να απαγορεύσει την σειρά Galaxy Tab στη Γερμανία με το αιτιολογικό ότι η ταμπλέτα φαινόταν παρόμοια με το iPad 2. Η Samsung για αυτό το λόγο κυκλοφόρησε την ελαφρώς επανασχεδιασμένη έκδοση της 7-ιντσών ταμπλέτας, ώστε να καταφέρει να παρακάμψει την απαγόρευση στη Γερμανία.

Η εκ νέου σχεδιασμένη ταμπλέτα έχει τα ίδια specs με την παλαιότερη έκδοση της που περιλαμβάνει μια 7-ιντσών PLS LCD οθόνη με ανάλυση 600 × 1024, έναν Exynos 4210 SoC με διπύρηνο επεξεργαστή A9 στα 1.2GHz, μία ARM Mali-400MP GPU, 1GB RAM, μια 2MP κάμερα στο πίσω μέρος και μια 1.3MP κάμερα στο μπροστινό, θύρα microSD και 16/32GB εσωτερικής μνήμης. Όλες οι συνήθεις λειτουργίες, όπως Wi-Fi, GPS, επιταχυνσιόμετρο είναι επίσης παρούσες.

Εξωτερικά, η Samsung έχει αυξήσει το μέγεθος της στεφάνη γύρω από την οθόνη κατά ένα μέρος και έχει τοποθετήσει και τα ηχεία εκεί. Αρκετοί χρήστες του Galaxy Tab μάλιστα θα εκτιμήσουν αυτή την αλλαγή σχεδιασμού.

Ωστόσο, η 7.0N Tab Plus εξακολουθεί να τρέχει το Android 3.2 Honeycomb με το TouchWiz UI ενσωματωμένο πάνω του. Η ταμπλέτα θα αποκτήσει την ενημέρωση ICS, κάποια στιγμή στα τέλη του πρώτου τριμήνου αυτού του χρόνου. Αυτή η νέα έκδοση του Galaxy Tab είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα της Γερμανίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: