Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Νέα κιάλια Nikon MONARCH 7 8x42 και 10X42Η αναμονή τελείωσε. Τα νέα κιάλια Nikon MONARCH 7 8x42 και 10x42 και επεκτείνουν τη σειρά MONARCH. Τα κιάλια αυτά είναι αποτέλεσμα δύο επιδιώξεων της Nikon: της τεχνικής υπεροχής και της πρακτικής χρησιμότητας.
Ακολουθώντας το παράδειγμα του κορυφαίου μοντέλου κιαλιών της σειράς Nikon EDG, τα νέα κιάλια MONARCH 7 υιοθετούν το κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς ED και το διηλεκτρικό, υψηλής ανακλαστικότητας πρίσμα με επίστρωση πολλαπλών επιπέδων.
Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει υπέροχα φωτεινές εικόνες με εκπληκτική λεπτομέρεια, καθώς επίσης ένα ευρύτερο φαινομενικό οπτικό πεδίο, πρωτοφανές για τέτοιου είδους κιάλια. Όλα αυτά καθιστούν τα νέα κιάλια ιδανικά για σοβαρές επαγγελματικές εφαρμογές, εξασφαλίζοντας στους χρήστες μία ανεκτίμητη αίσθηση κάθε φορά που κρατούν τα κιάλια στα χέρια τους ή τα τοποθετούν μπροστά από τα μάτια τους.
Ο παραδοσιακός αλλά και δυναμικός σχεδιασμός των Monarch 7 διασφαλίζει μια τέτοια ικανοποίηση και σιγουριά που δεν πρέπει να χάσετε. Τα κιάλια MONARCH 7 8x42 και 10x42 θα διατίθενται προς πώληση από τον Ιούνιο 2012.Ο παραδοσιακός αλλά και δυναμικός σχεδιασμός των Monarch 7 διασφαλίζει μια τέτοια ικανοποίηση και σιγουριά που δεν πρέπει να χάσετε. Τα κιάλια MONARCH 7 8x42 και 10x42 θα διατίθενται προς πώληση από τον Ιούνιο 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: