Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Κάθε επιφάνεια είναι ιδανική για τα ποντίκια BlueTrack της Microsoft


Πλησιάζει καλοκαίρι και πλέον η  ατομική μας «επιφάνεια εργασίας» αδυνατεί να περιοριστεί στο περιβάλλον ενός συμβατικού γραφείου. Έτσι, μεταφερθείτε άφοβα με το laptop, notebook ή το tablet σας, σε οποιοδήποτε σημείο και χρησιμοποιείστε το Microsoft  Hardware ποντίκι σας με Bluetrack Technology, το οποίο λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες!

Τα ποντίκια με Bluetrack Technology έχουν καλύτερες επιδόσεις από τα ποντίκια λέιζερ και τα οπτικά ποντίκια. Η μεγάλη, μπλε ακτίνα, σε συνδυασμό με τον αισθητήρα εικόνας και τη γεωμετρία pixel που έχει σχεδιάσει η Microsoft, δημιουργούν μια εικόνα υψηλής αντίθεσης της επιφάνειας, η οποία επιτρέπει την ανίχνευση με εξαιρετική ακρίβεια.

Εργαστείτε σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες
Η ειδική τεχνολογία  Bluetrack επιτρέπει τη χρήση του ποντικιού σε επιφάνειες που μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευτικές, από τον γρανιτένιο πάγκο της κουζίνας μέχρι τα σκεπάσματα του κρεβατιού ή το «άγριο», φθαρμένο ξύλο στο παγκάκι του πάρκου. Εργαστείτε στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα ποντίκι με Bluetrack Technology σε ένα τραπέζι εκδρομής, στο πάτωμα του σαλονιού σας, στους βραχίονες μιας πολυθρόνας, ακόμα και πάνω στο παντελόνι σας. Με την Bluetrack Technology, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες.

Μεγαλύτερη ευαισθησία
Η ακτίνα φωτός της τεχνολογίας BlueTrack είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τη μέση ακτίνα λέιζερ που χρησιμοποιείται σε άλλα ποντίκια λέιζερ. Έτσι, μπορείτε να περιηγείστε, να επιλέγετε και να κάνετε κύλιση με εξαιρετική ακρίβεια, όπου και αν βρίσκεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: