Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Carat η εφαρμογή που σου εξηγεί πώς να βελτιώσεις τη διάρκεια της μπαταρίας σου


Όση και αν είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του smartphone μας, συνήθως καταφέρνουμε και την εξαντλούμε πολύ νωρίτερα απ' ό,τι θα θέλαμε. Δεδομένου του τρόπου ζωής μας όμως, συχνά αυτό αποτελεί πρόβλημα καθώς συχνά μένουμε χωρίς κινητό ακριβώς όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Ευτυχώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί εύκολα. Αρκεί να κατεβάσουμε την εφαρμογή Carat η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Το Carat είναι μια εφαρμογή η οποία τρέχει για λίγες ημέρες στη συσκευή σας και στη συνέχεια ανεβάζει ανεβάσει ανώνυμα δεδομένα στους servers του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ.
Μετά από μια εβδομάδα ανάλυσης των στοιχείων αυτών είναι σε θέση να σας κάνει προτάσεις σχετικά με την χρήση του smartphone σας παρέχοντας μάλιστα και εκτιμήσεις για το πόσο θα βελτιώσει τη διάρκεια της μπαταρίας σας κάθε μία από αυτές.

Αν και φυσικά δεν μπορεί να κάνει θαύματα, το Carat θα σας δώσει μια αρκετά καλή εικόνα για το ποιες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια. Από εκεί και πέρα μπορείτε εύκολα να διαφοροποιήσετε τη χρήση τους και με τον τρόπο αυτό να δείτε την μπαταρία σας να διαρκεί αρκετά περισσότερο.
 0 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: