Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Θα είναι αυτό το iPhone 5;


To iPhone 5 είναι το επόμενο μεγάλο προϊόν της Apple και όπως είναι λογικό οι συζητήσεις γύρω από αυτό δεν σταματάνε ποτέ. Στο πλαίσιο λοιπόν της φημολογίας που υπάρχει γύρω από τη νέα συσκευή οποιαδήποτε διαρροή τραβά φυσικά αμέσως το ενδιαφέρον!

Η ιστοσελίδα 9to5Mac δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία, η οποία υποτίθεται ότι απεικονίζει το νέο iPhone 5. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κατέχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό σχετικά με την ακρίβεια των διαρροών της που αφορούν την Apple.

Το απεικονιζόμενο iPhone διαθέτει μια εμφανώς μεγαλύτερη οθόνη, λογικά για να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα Android smartphones. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η οθόνη του θα αγγίζει τις 4 ίντσες και η ανάλυση της θα είναι 1136x640p. Επιπλέον, το dock του κινητού είναι μικρότερο από το συνηθισμένο, κάτι που φημολογούταν αρκετά τελευταία.

Το Worldwide Developers Conference της Apple βρίσκεται προ των πυλών και οι οπαδοί της εταιρίας ελπίζουν να δουν το iPhone 5 – επιτέλους – να αποκαλύπτεται. Η παγκόσμια διάσκεψη της εταιρίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, στο Σαν Φρανσίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: