Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Cyber-shot DSC-HX20V: Ευρωπαϊκή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ταξιδίου για τη χρονιά 2012-2013


undefined
H HX20V αποτελεί την κορυφαία επιλογή της νέας σειράς Cyber-shot της Sony. Πρόκειται για μια ισχυρή, κομψή και μικρού μεγέθους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με προηγμένο ασφαιρικό φακό και τα τεχνολογικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά λήψης - όλα αυτά σε ένα στυλάτο και εύκολο στη μεταφορά σώμα, που την καθιστά ιδανικό σύντροφό στα ταξίδια.

Σε συνδυασμό με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας BIONZ της Sony, ο αισθητήρας υψηλών επιδόσεων Exmor R CMOS με 18,2 ενεργά megapixel εξασφαλίζει άψογη εικόνα με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου – ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η προηγμένη τεχνολογία μείωσης ψηφιακού θορύβου εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα με μειωμένο θόρυβο, μέσω της επεξεργασίας κάθε περιοχής της εικόνας με στόχο τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ θορύβου και λεπτομερειών. Είναι ιδανική για σκηνές δράσης, φευγαλέα πορτρέτα και κοντινά πλάνα, με άμεση απόκριση στις λήψεις και γρήγορη αυτόματη εστίαση (περίπου 0,13 δευτερόλεπτα σε φως ημέρας και 0,21 δευτερόλεπτα σε χαμηλό φωτισμό στα 3 EV) που σας βοηθούν να αιχμαλωτίσετε ακόμα περισσότερες στιγμές σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο η Cyber-shot DSC-HX20V βραβεύτηκε με τη διάκριση "Ευρωπαϊκή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ταξιδίου για τη χρονιά 2012-2013" από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA).

Η EISA αποτελεί τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη, με μέλη περίπου 50 εξειδικευμένα περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, video και φωτογραφίας από 19 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η κριτική επιτροπή της EISA σχολίασε:
«Αυτό που κάνει τη Cyber-shot DSC-HX20/HX20V της Sony ενδιαφέρουσα, είναι ότι πρόκειται για μια μικρή, compact φωτογραφική μηχανή που μεταφέρεται εύκολα και έχει φακό 25-500mm με οπτικό ζουμ 20x. Ο αισθητήρας της, των 18,2 εκατ. pixel, αποδίδει μεγάλα εκτυπώσιμα αρχεία, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα μέτρησης έκθεσης παράγει με συνέπεια εικόνες με πολύ καλή έκθεση. Το εύρος ISO, η λειτουργία ριπής με ταχύτητα 10fps και το χαρακτηριστικό του ακριβούς συντονισμού, τα οποία παρέχουν προσαρμοσμένο έλεγχο στη φωτεινότητα και τον κορεσμό των χρωμάτων, προσφέρουν ελευθερία στο χρήστη μέσα από μια μεγάλη γκάμα συνθηκών φωτισμού και κατά τη λήψη φωτογραφιών με κινούμενα αντικείμενα. Μια πληθώρα επιλογών μέσω του «καλλιτεχνικού» μενού, όπως, επίσης, η λειτουργία αποεστίασης φόντου και η λειτουργία βίντεο Full HD 50p δίνουν στην ελευθερία, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τον πρώτο λόγο σε κάθε έργο.»
 0 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: