Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Θα κυκλοφορήσει η HTC ανταγωνιστή για το Note II της Samsung;


Αν και η χρηστικότητα των phablets είχε αμφισβητηθεί έντονα, η επιτυχία του Galaxy Note δεν άφησε περιθώρια για επιπλέον αμφιβολίες. Έτσι μετά τις Dell, Samsung και LG φαίνεται ότι πρόκειται να κατασκευάσει αντίστοιχη συσκευή και η HTC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταϊβανέζικη εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ένα phablet στις 5 ίντσες προκειμένου να ανταγωνιστεί το Galaxy Note II αλλά και το LG Optimus Vu.

Oι πηγές αναφέρουν πως το νέο smartphone θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD στα 1794x1080, πράγμα που μάλλον σημαίνει πως η πλήρη ανάλυση της συσκευής θα είναι στα 1920x1080, με περίπου 126 γραμμές δεσμευμένες για τα touch buttons.

Οι φήμες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν, έστω και ανεπίσημα, παλαιότερες αναφορές για ένα tablet 5 ιντσών από την HTC.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το GLBenchmark έδωσε στη δημοσιότητα μετρήσεις μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συσκευής, της HTC 6435LVW με οθόνη 1794x1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.5GHz και chip γραφικών Adreno 320.

Η συνήθης τακτική της εταιρείας πάντως όσον αφορά την κυκλοφορία νέων συσκευών μέσα στο χειμώνα είναι η διεξαγωγή ενός αντίστοιχου event στις αρχές του φθινοπώρου.

Εάν τελικά η HTC αποφασίσει να κυκλοφορήσει τη συσκευή, πιθανότατα θα ορίσει μια ημερομηνία μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ώστε να προσπαθήσει να χτυπήσει τις κυκλοφορίες άλλων εταιρειών, όπως της Apple, της Amazon και της Samsung.

Δεν υπάρχουν σχόλια: