Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

To HTC One S αναβαθμίζεται


Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους του HTC One S. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέες ενημερώσεις στο firmware  περιλαμβάνουν όχι μόνο αναβάθμιση στην έκδοση 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) του Android αλλά και βελτιώσεις στο Sense.

Οι βελτιώσεις στο user interface του μοντέλου θα δίνουν τη δυνατότητα αντιστοίχισης της λειτουργίας μενού με το πλήκτρο ‘πρόσφατες εφαρμογές’ (βελτιώνοντας την οπτική παρουσίαση σε εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί για το ICS, όπως το Facebook), θα βελτιώσουν τη διαχείριση καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης χάρη στο ειδικό πλήκτρο εναλλαγής καρτέλας και θα ενισχύσουν δυνατότητες της κάμερας όπως η εξισορρόπηση λευκού και η συνεχής αυτόματη εστίαση.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν βελτιώσεις στη μνήμη, τη σταθερότητα της πλατφόρμας και την εμπειρία περιήγησης στο ίντερνετ. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την καθολική πρόσβαση με ταυτοποίηση μία μόνο φορά (single sign-on) για το Facebook, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση του χρήστη σε διαφορετικές εφαρμογές και προγράμματα περιήγησης, καθώς και αναβαθμίσεις στον ήχο Beats, απόδειξη της προσήλωσής μας στον κρυστάλλινο ήχο.

Όσον αφορά τους προγραμματιστές, επεκτείνεται η υποστήριξη του SDK για το Media Link και παρέχεται ένα πλαίσιο για τις εφαρμογές βιντεοκλήσης, με στόχο την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων και τη βελτίωση της ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: