Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Hands-on με τα τρία νέα «S» Android smartphones της HTC

Thumbs/incredible
Το HTC Wildfire S πουλάει και μάλιστα πολύ. Το να αποφασίσουν λοιπόν οι άνθρωποι της HTC να το αναβαθμίσουν είναι μία μεγάλη απόφαση. Το νεότερο μοντέλο είναι βελτιωμένο στα σημεία, αλλά επειδή «devil is in the details», οι διαφορές είναι λίγες και καλές. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του bibon στο Digital Life, το «S» προσφέρει «καλύτερη ταχύτητα γενικώς», βελτιωμένη απόκριση και αυξημένη αυτονομία (έστω και αν η διαφορά σε σχέση με πριν είναι μόλις 70mAh). Επίσης η οθόνη έχει την ίδια διάσταση, αλλά μεγαλύτερη ανάλυση (στα 320 × 480 pixels) και πολύ καλύτερη απεικόνιση που θυμίζει Desire S. Η κάμερα παρέμεινε στα 5 megapixel* αλλά η HTC υπόσχεται καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών, ενώ οι χρωματισμοί που θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα θα είναι τρεις: μωβ, μαύρο και λευκό. Το HTC Wildfire S θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 300 ευρώ.


Οι άνθρωποι της HTC κατάλαβαν πως «η ποιότητα αρέσει». Μετά το Legend και τον unibody σχεδιασμό (...αλλά και τη γκρίνια του ειδικού τύπου για τα πλαστικά του Desire) σχεδίασαν το HTC Desire S με γνώμονα την υψηλή ποιότητα. Ο bibon τους ευχαριστεί για αυτό... αν και τον ενοχλεί που δεν «χάρισαν» στη νέα συσκευή διπύρηνο επεξεργαστή. Η οθόνη έμεινε ίδια αλλά αυτό αφορά μόνο στα τεχνικά: 3,7 ίντσες διάσταση και ανάλυση 800 x 480 pixels. Η απεικόνιση έχει βελτιωθεί, καθώς το «σκαλοπάτι» που υπήρχε ανάμεσα στο γυαλί και στο πάνελ πρακτικά έχει εξαφανιστεί και το Android 2.3 κάνει την διαφορά ως προς την ταχύτητα. Το HTC Desire S αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο και η τιμή του θα είναι περίπου 500 ευρώ.


To HTC Incredible S θυμίζει βασικά το Droid Incredible της Verizon, όμως στην ουσία φαίνεται να είναι το καλύτερο κινητό που έχει κατασκευάσει έως σήμερα η HTC. Θεωρητικά, το Desire HD λανσάρεται ως το κορυφαίο smartphone των Ταϊβανέζων, αλλά, σύμφωνα με το άρθρο του Άγγελου, αν θέλετε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της HTC σε Android, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Incredible S. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4 ίντσες (τεχνολογίας Super LCD) και η ανάλυσή της είναι 480 × 800 pixels, όμως η απεικόνιση είναι εξαιρετική και το panel δεν «πιξελιάζει» στο ελάχιστο. Επίσης η αυτονομία είναι καλύτερη από του HD (λογικό με 1450mAh μπαταρία) αλλά το λειτουργικό είναι έκδοσης 2.2, έστω και αν κάποια στιγμή αργότερα θα μπορέσει να αναβαθμιστεί. Το καλύτερο όλων είναι η κάμερα με ανάλυση στα 8 megapixels και το διπλό LED φλας που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο (στα 720p) ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Για την ώρα δεν είναι γνωστή η ακριβής του τιμή, όμως αυτή θα κυμαίνεται μάλλον μεταξύ 500 και 600 ευρώ.[via]

HTC Incredible S @ MWC11




: http://www.techandtech.gr/2011/02/hands-on-s-android-smartphones-htc.html#ixzz1EEyqpzXW

Δεν υπάρχουν σχόλια: