Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η HTC δεν ετοιμάζει «market»



Αντίθετα με φήμες που κυκλοφορούσαν, η HTC δεν σκοπεύει να ετοιμάζει ένα δικό της app store, αλλά μια «πηγή περιεχόμενου» για τις συσκευές της.


Και ενώ τα πάντα δείχνουν πως πλησιάζουμε στην εποχή που οτιδήποτε, ακόμη και τα… ψυγεία, θα συνοδεύονται και από ένα «app store», παρά τις σχετικές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα, η HTC δεν σκοπεύει να ετοιμάσει κάτι τέτοιο για τις δικές της συσκευές. Ή, μάλλον… «περίπου», αφού, όντως, θα δημιουργήσει «κάτι» - απλά δεν θα μπορεί να περιγραφεί ως «τυπικό app store».

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της εταιρείας, Peter Chou, στη συνάντηση 3rd Generation Partnership Project (3GPP), η HTC θα «στήσει» μια πλατφόρμα υπηρεσιών με περιεχόμενο για φορητές συσκευές, όπως αρχεία video δικής της παραγωγής, αλλά και εφαρμογές που έχουν δημιουργήσει οι συνεργάτες της –οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας- για τις συσκευές της. Αλλά… αυτό είναι όλο. Σε αυτό –τουλάχιστον, από ό,τι φαίνεται ως τώρα- δεν θα υπάρχουν εφαρμογές και παιχνίδια από «ανεξάρτητους» κατασκευαστές, όπως στο Android market ή το Apple App Store, και η πλατφόρμα της HTC δεν θα είναι ανταγωνιστική αυτών.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/htc-market.html#ixzz1EhM0HgGA

Δεν υπάρχουν σχόλια: