Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

LG Titan Τ320



Η LG συνεχίζει να κατασκευάζει συσκευές που απευθύνονται σε όλους, με απλές και έξυπνες λειτουργίες, προσθέτοντας στην γνωστή της σειρά Cookie ένα ακόμη νέο μέλος με την ονομασία LG Titan T320. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η οθόνη αφής που φθάνει τις 2,8 ίντσες, η κάμερα των 2 mpixel και η εύκολη πρόσβαση σε 3G δίκτυα, ώστε να σερφάρετε άνετα στο Διαδίκτυο και όλα αυτά με τιμή που δεν ξεπερνά τα 140 ευρώ!

Αναμφισβήτητα, η LG με την συγκεκριμένη κατηγορία κινητών τηλεφώνων, επιχειρεί να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, συσκευές που διαθέτουν απλές δυνατότητες και εύκολες multimedia λειτουργίες, σε τιμές που κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.

Σχεδιαστικός τομέας

Το LG Titan Τ320, σχεδιαστικά προσελκύει το ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει μικρές διαστάσεις και αρκετά χαμηλό βάρος, δυο βασικά χαρακτηριστικά για κάποιον που αναζητά ένα μικρό σε μέγεθος τηλέφωνο για διευκόλυνση στην μεταφορά. Αναφορικά με το λειτουργικό του περιβάλλον, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το cartoon-style που καθιστά ευχάριστο το μενού του, ενώ το εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο βοηθά στην εύκολη σύνταξη μηνυμάτων και e-mails.

Σίγουρα, δεν είναι μια συσκευή που έχει κάτι καινοτόμο εξωτερικά ή εσωτερικά, ωστόσο δεν θα απογοητεύσει κάποιον που θα την προτιμήσει για αγορά.

Multimedia λειτουργίες

Στον οπτικοακουστικό τομέα, συναντάμε μια οθόνη (resistive) αφής των 2,8 ιντσών, ανάλυσης 240 x 320 pixels και 256K χρωμάτων. Σχετικά με την κάμερα, η ανάλυση φθάνει τα 2 megapixels και το μέγεθος φωτογραφίας τα 1.600 x 1.200 pixels με τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο και υπόσχεται ικανοποιτητικά αποτελέσματα, χωρίς κάτι το εξειδικευμένο για τους απαιτητικούς χρήστες.

Ο ενσωματωμένος music player αναπαράγει τα μουσικά σας κομμάτια σε φορμάτ MP3, η διαθέσιμη μνήμη δεν υπερβαίνει τα 50 MB, αλλά μπορείτε να την επεκτείνεται με κάρτα microSD έως 16 GB. Η αυτονομία της μπαταρίας, σύμφωνα με την εταιρεία, κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, 528 ώρες αναμονής και 4 ώρες σε χρόνο ομιλίας.

Συνδεσιμότητα

Η συνδεσιμότητα είναι ένα κομμάτι των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων που απασχολεί τους περισσότερους, έτσι και το LG Titan Τ320 συμβαδίζει με την εποχή και διαθέτει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα Quad-Band και 3G με ταχύτητες HSDPA που φθάνου τα 3,6 Mbps, δηλαδή σερφάρετε χωρίς προβλήματα στο ίντερνετ. Επιπλέον, με το LG Titan Τ320 μεταφέρετε εύκολα τα αρχεία σας ασύρματα,μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, δυστυχώς όμως η έλλειψη Wi-Fi δεν σας επιτρέπει την πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό μέσω ασύρματου δικτύου.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/lg-titan-320.html#ixzz1Dk9kd7cB

Δεν υπάρχουν σχόλια: