Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

30 εκατομμύρια Angry Birds στο Android



Μπορεί να γνώρισε την πρώτη του επιτυχία στα iPhone και iPad της Apple, αλλά το παιχνίδι-φαινόμενο της εποχής, Angry Birds, συνεχίζει να… συνθλίβει τον ανταγωνισμό και στο Android.


Αν και το Angry Birds έγινε αρχικά γνωστό μέσα από τις συσκευές με iOS της Apple, το iPhone και το iPad, αλλά η επιτυχημένη πορεία του δεν δείχνει να περιορίζεται σε αυτές: σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της δημιουργού του, Rovio, Peter Vesterbacka, το Angry Birds έχει ήδη «κατέβει» σε 30.000.000 smartphones (και, υποθέτουμε, και tablets) με Android.

Tο σημαντικόρο είναι πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση του έγινε σε ομιλία στην Game Developers Conference (GDC), που είχε θέμα σχετικό με το «πώς να έχεις έσοδα στο Android» - και με 30.000.000 χρήστες, μάλλον όντως μπορεί κανείς να έχει «κερδοφόρα προϊόντα» και στην πλατφόρμα της Google. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Vesterbacka, το 80% όσων κατέβασαν το παιχνίδι, συνεχίζουν να το παίζουν και να κατεβάζουν updates για αυτό – κάτι που δείχνει και μακροπρόθεσμη αποδοχή του και, φυσικά… ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για έσοδα.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/03/30-angry-birds-android.html#ixzz1FdFIQ6V8

Δεν υπάρχουν σχόλια: