Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

το ακριβοτερο Android τηλέφωνο του κόσμου



Παρόλο που ανακοινώθηκε πολλούς μήνες πριν, η Ulysse Nardin θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα πραγματικό μοντέλο του Ulysse Nardin Chairman στην φετινή έκθεση Baselworld (24-31 Μαρτίου, Ελβετία).

Το Ulysse Nardin Chairman είναι μια candybar Android συσκευή, με capacitive οθόνη αφής 3,2 ιντσών, πληκτρολόγιο, εσωτερική μνήμη 32GB και κάμερα 8MP.

Διαθέτει επίσης έναν ειδικά ανεπτυγμένο ρότορα –αντίστοιχο με αυτόν που συναντάμε στα ρολόγια– για φόρτιση της μπαταρίας με τη χρήση κινητικής ενέργειας, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και, ανάλογα με την έκδοση, έχει χρησιμοποιηθεί ανοξείδωτο ατσάλι ή χρυσός 18 καρατίων για την κατασκευή του.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο ποια έκδοση του Android θα «τρέχει», ενώ θα κατασκευαστούν μόνο 1.846 κομμάτια για καθένα από τα πέντε διαφορετικά μοντέλα.

Το κόστος του Ulysse Nardin Chairman θα κυμαίνεται από περίπου €9.000 έως €35.500 και μπορείς να το προπαραγγείλεις μέσω του site της εταιρείας. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Chairman, κάνε κλικ εδώ.

ΠΗΓΗ  [via]

Read more: TECH&TECH: το ακριβοτερο Android τηλέφωνο του κόσμου http://www.techandtech.gr/2011/03/android_17.html#ixzz1Gre9y1n5

Δεν υπάρχουν σχόλια: