Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Nokia Windows Phone- στην αγορα μετα ενα χρονο.




Το πρώτο Nokia Windows Phone θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο, σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Nokia India D Shivakuma. Όπως ανέφερε ο Shivakuma στη DNA India, η φιλανδική εταιρία δουλεύει πάνω σε ένα 12 μηνο χρονοδιάγραμμα, μια κίνηση που φαινομενικά θα προσπεράσει το Windows Phone 7 και αντί αυτού θα πάει κατευθείαν στην επόμενη έκδοση της πλατφόρμας, με κωδικό όνομα Mango.

To Mango, όπως έχουμε ακούσει, θα καθυστερήσει μέχρι το 2012, το οποίο πιθανώς θα κρατήσει πίσω τα σχέδια της Nokia για το 2011. Η εταιρία αρχικά υπαινίχθηκε για μια περιορισμένη σειρά Windows Phone κινητών προς το τέλος της χρονιάς, και με μια πληθώρα νέων συσκευών για το 2012.

Όσο για φέτος, περιμένουμε να δούμε 40-50 νέες συσκευές από τη Nokia με καμιά 20 από αυτές να είναι Symbian smartphones. Σε υποβολή ρυθμιστικής διάταξης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα η Nokia επιβεβαίωσε την πρόβλεψε για τη διετή μεταφορά των smarphone στην πλατφόρμα των Windows Phone.


Πηγή:slashgear[via]

Read more: TECH&TECH: Nokia Windows Phone- στην αγορα μετα ενα χρονο. http://www.techandtech.gr/2011/03/nokia-windows-phone.html#ixzz1Gg4RqMZi

Δεν υπάρχουν σχόλια: