Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το Sense 3.0 UI θα υποστηρίζει μόνο τα Sensation, EVO 3D, Flyer λέει η HTC



Όσοι είδαν το HTC Sensation με το νέο Sense UI στην προχτεσινή παρουσίαση και έχουν κάποιο άλλο HTC κινητό, δε πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ αυτό το μενού σύμφωνα με την HTC. Η εταιρία μέσω twitter ανακοίνωσε ότι λόγω των απαιτήσεων σε hardware του νέου Sense UI, δε θα έτρεχε ικανοποιητικά σε παλαιότερες συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα.
Αυτό προκάλεσε ήδη αναστάτωση στις κοινότητες των htc android developers οι οποίοι δε θεωρούν ότι οι συσκευές τους (ειδικά οι ακριβές) θα δυσκολευτούν στο να το τρέξουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το πρωί έχει βρεθεί μια test rom του HTC Sensation και developers του Desire HD ήδη έχουν ξεκινήσει να εργάζονται στο να την κάνουν να δουλέψει στη συσκευή τους. Όταν αυτό γίνει και πετύχουν το πρώτο boot θα αρχίσει η βελτιστοποίηση για να αυξηθεί η ταχύτητά της. Ό,τι κάνουν δηλαδή τόσο καιρό με τις υπόλοιπες custom roms.
Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν η HTC άφησε άλλο ένα μήνυμα στο Twitter διορθώνοντας τα λεγόμενά της. Είπε πως ορισμένα χαρακτηριστικά του νέου Sense UI δε μπορούν να δουλέψουν σε κάποιες από τις παλαιότερες συσκευές (προσέξατε το "κάποιες" έτσι; άρα όχι όλες...). Και πως τα υπόλοιπα που μπορούν να λειτουργήσουν θα έρθουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο σε μελλοντικό update.
Αναμονή λοιπόν καθώς είμαστε σίγουροι ότι με κάποιο τρόπο όλο και περισσότερες custom roms θα βρεθούν με Sense 3.0 UI.
[via]  [via]


Read more: TECH&TECH: Το Sense 3.0 UI θα υποστηρίζει μόνο τα Sensation, EVO 3D, Flyer λέει η HTC

Δεν υπάρχουν σχόλια: